Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Nagynyomású szivattyúk felújítása

Nagynyomású szivattyúk felújítása professzionális környezetben. Minőségi szolgáltatásunknak köszönhetően a berendezések új esélyt kaphatnak!

A nagynyomású szivattyúk kulcsfontosságú szerepet töltenek be az autómosók működésében, éppen ezért a berendezéseknek muszáj folyamatosan naprakésznek lenniük. Az intenzív igénybevétel egy idő után érezhető a készülékek működése közben, egyre nehezebb az alkalmazásuk. Ahhoz, hogy az autómosók továbbra is minőségi szolgáltatásokkal várják a járműtulajdonosokat, mindenképp orvosolniuk kell a szivattyúkkal kapcsolatos problémákat. Ez esetben nem feltétlenül kell a berendezés cseréjét választani, az üzemeltetők felkereshetnek bennünket a nagynyomású szivattyúk felújításáért.

A nagynyomású szivattyúk felújítása sokkal kedvezőbb, költséghatékonyabb megoldás. Cégünk vállalja a Interpump, CAT, Hawk, Annovi Reverberi gyártmányú berendezések korszerűsítését. Az autómosókban alkalmazott szivattyú típusok teljes felújítását, szervizelését elvégezzük. A berendezések átvizsgálása után árajánlatot adunk, majd a kész szivattyút próbapadon teszteljük. Ez esetben reális képet kapunk a szivattyú állapotáról, így pedig már könnyen megállapítható, hogy pontosan miket kell cserélni a tökéletes működéshez.

Amennyiben a szivattyúnak mechanikai problémája van, a vizsgálat és az ügyféllel történő egyeztetés után el is kezdjük a munkálatokat. A cserélendő alkatrész költségekkel is számolni kell! Csak új, gyári termékekkel dolgozunk.

Szükség esetén csere szivattyút is tudunk biztosítani. A szolgáltatás igénybevételéért keressen minket elérhetőségeinken!