Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.07.02 9:35
Maximális tisztaság az éttermekben is gőztisztítók segítségével

gőztisztítóSzámtalan olyan terület van, ahol kiemelt figyelmet kell fordítani a tisztaságra. Ilyen minden élelmiszerek előállításával foglalkozó üzem, de nem szabad megfeledkezni a vendéglátó egységekről sem. Ezeken a helyeken szigorú szabályozás vonatkozik a higiéniára, aminek be nem tartása súlyos bírságot von maga után egy esetleges ellenőrzés során. Az élelmiszergyártás és a vendéglátás területén sokkal alaposabb takarításra és fertőtlenítésre van szükség, mint például az otthonainkban. Ez természetesen nem csak azért fontos, hogy a cég elkerülje a büntetést, hanem az emberek egészségének védelme érdekében is. Szerencsére azonban rendelkezésre állnak olyan modern eszközök, mint a gőztisztító, amellyel minden eddiginél hatékonyabbá válik a takarítás.

A gőztisztító óriási előnye, hogy vegyszerek nélkül lehet vele kifogástalan tisztaságot varázsolni. A forró gőz ugyanis kiváló fertőtlenítő és tisztító hatással bír, egyszerűen eltávolíthatóak vele a legmakacsabb szennyeződések is. Fellazítja a zsír- és olajfoltokat is, amik aztán egy mozdulattal letörölhetőek akár a sütőből, akár a csempéről. A gőztisztító másik óriási előnye, hogy sokféle fej kapható hozzá, melyekkel a legelérhetetlenebbnek tűnő helyeket is kitakaríthatjuk. A gőztisztító hatékony a vízkővel szemben is, ami nem csak a háztartásokban, hanem a vendéglátó egységekben, éttermekben is örök gondot okoz. További előnye, hogy az üvegfelületeket is gyönyörűen letisztítja, így búcsút inthetünk a kerthelyiség felőli ujjlenyomatoknak, lerakódott pornak. Fontos megjegyezni, hogy a gőztisztító égési sérülést okozhat, ha valaki figyelmetlenül használja és maga vagy a keze felé irányítja bekapcsolt állapotban.

Szeretné vendéglátó egységét igazán hatékonyan tisztítani? Válasszon hozzá maximálisan hatékony eszközt! Ha kérdése van a gőztisztítókkal vagy más termékeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, és nyújtanak bővebb tájékoztatást.