Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.02.08
Autókozmetikák figyelem!

autókozmetikaAz autókozmetika a tisztaságot és az ápoltságot biztosítja a járművek számára, de ehhez megfelelő eszközök kellenek. Az autómosás és az utastér rendben tartása nem spórolható meg, de mivel időt és precizitást igényel, sokan inkább autószalonra bízzák a dolgot. Az autókozmetika feladata, hogy a vendégek minden igényét teljesítsék a jármű mosásával és ápolásával kapcsolatban. Egy jól felszerelt autókozmetikában minden megvan, ami ennek a műveletnek az összes lépéséhez kellhet.

Vegyük sorra, hogy milyen eszközök és termékek nem hiányozhatnak az autókozmetika polcairól! Az egyik legfontosabb szolgáltatása egy ilyen vállalkozásnak nem más, mint az autómosás. A professzionális termékek használata biztosítja a vendégeknek, hogy az otthoni autómosás színvonalánál jóval szebb és alaposabb eredményt tudjanak elérni. A sampon kézi autómosáshoz vagy a kézi mosó pisztoly, a szivacsok és kefék mind olyan eszközök, amiknek a segítségével a karosszéria, a kerekek és az alváz, valamint a szélvédők is makulátlanul tiszták lesznek anélkül, hogy közben megkarcolódnának.

A belső terekről és felületekről se feledkezzünk meg, hiszen az autókozmetikában a motor és az utastér kitakarítása, ápolása is beletartozik a szolgáltatásba. Az olyan tisztítószerek, mint amilyen az autóbelső ápoló, a motortisztító folyadék, a wax, a légfrissítő, a kárpit tisztító vagy a gumi ápoló, mind a még teljesebb autóápolás eszközei. Ezek a profi felhasználásra szánt termékek hatékonyak, mégis kíméletesek a jármű alapanyagaihoz.

Ezeket a termékeket mind egy helyen megtalálja az autómosók számára hasznos termékeket forgalmazó boltunkban. Keressen minket bizalommal és szerezze be az összes terméket egyetlen helyről, ami az autókozmetika minőségi szolgáltatásainak működtetéséhez kellhet! Az általunk forgalmazott termékeket kedvező áron tudja megrendelni, gyors kiszállítással a megadott címre. Szerelje fel a kozmetikát minőségi termék és eszköz utánpótlással! Minden kérdésére válaszolunk a honlapunkon található egyik elérhetőségünkön!