Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.08.28
Önkiszolgáló autómosó alkatrészek a kifogástalan tisztításért

önkiszolgáló autómosók alkatrészekAutómosó működtetését tervezi? Alvázmosó berendezésre és habpuskára van szüksége? Az alkatrészek önkiszolgáló autómosókhoz egy helyen megtalálhatóak.

A gépjármű tulajdonosok rendszeresen ellenőrzik az autójuk állapotát, és gondot fordítanak a tisztításra is. A belső utastér egyszerűbben takarítható, de a külső mosás sok időt, fáradalmat, költséget jelent. A házilag elvégzett tisztítás alkalmával nagy mennyiségű víz használódik el, és a környezet is szennyeződik.

Az út porát, a lerakódásokat, a rovarok által okozott szennyeződéseket alaposan csak különböző tisztítószerek alkalmazásával lehet eltávolítani. A sofőrök rengeteg időt és energiát spórolhatnak meg, ha ellátogatnak egy önkiszolgáló autómosóba, ahol rövid idő alatt tudják csillogóvá varázsolni az autójukat. 

Cégünk gondoskodik arról, hogy az alkatrészek önkiszolgáló autómosóhoz, az alvázmosó berendezés, a habpuska, a habosítóhoz vagy permetezőhöz való pisztoly, és más kellékek biztosítva legyenek a folyamatos üzemeléshez

Szolgáltatásunk teljes körű, így a vezetők kifogástalanul működő tisztítóberendezést használhatnak. A műszaki vizsga előtt is ajánlott az ápolásról gondoskodni, különösen az alváz ellenőrzése miatt. 

Ha benzinkutat üzemeltet, érdemes a tevékenységi körét autómosóval bővíteni. Boltunkban minden segítséget megkap, és a későbbiek során sem lesz gond az önkiszolgáló autómosó alkatrészek beszerzésével. 

Munkatársaink részletesen tájékoztatják, és megvásárolhatja a kiváló termékeket, amelyek az Ön vállalkozását teszik eredményesebbé az autósok megelégedettségével. Nem csak a telepítést vállaljuk, hanem a szervizelés is megoldott lesz. Az autós társadalom alapvető kívánságai közé tartozik, hogy rendelkezésre álljanak a jól felszerelt, hibátlanul működő autómosók. 

Tegye gördülékenyebbé az ügyfelei kiszolgálását! Használja ki a korszerű, egyszerűen kezelhető eszközök előnyeit! Az önkiszolgáló autómosó alkatrészek elérhetőek egy helyen, így kényelmesen, gyorsan és megbízható kézből veheti át a szükséges termékeket. Forduljon hozzánk bizalommal!