Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.09.16
Önkiszolgáló autómosó alkatrészek nagy választéka

önkiszolgáló autómosó alkatrészekÖnkiszolgáló autómosó alkatrészekből mindent megtalál egy helyen a webáruházunkban, amire csak szüksége van! Azok az autómosók, amikben az ügyfelek maguk végzik el a járművük letakarítását, máig népszerűek. Ez a választás azoknak éri meg, akik nem szívesen engedik át másnak a járművük karbantartását és szeretik saját maguk ápolni az autójukat. Ezen kívül az önkiszolgáló autómosó további előnye, hogy olcsóbb szolgáltatást jelent, mint a gépi vagy szakemberek által végzett autómosás.

Biztosítsa a vendégeinek a folyamatos működést, akár éjjel és nappal is! Ehhez gondoskodnia kell arról, hogy az autómosó minden egyes berendezése fennakadás nélkül működjön az üzemidő órái alatt. Egy teljesen kihasznált és maximális teljesítménnyel működtetett autómosóban könnyen előfordulhat, hogy valamilyen alkatrész felmondja a szolgálatot, az egyik vagy akár egyszerre több berendezés is meghibásodik. A szükséges önkiszolgáló autómosó alkatrészeket minél előbb be kell szerezni, hogy a javítás is gyorsan elkészüljön.

Az önkiszolgáló autómosó alkatrészek bő választékát találja meg az autómosó boltunkban, aminek webáruháza bármikor elérhető. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van minőségi és olcsón kapható önkiszolgáló autómosó alkatrészekre! A nálunk megvásárolható önkiszolgáló autómosó alkatrészek egyaránt képesek pótolni az olyan autómosó berendezések alkatrész igényeit, mint amilyen nagynyomású mosó vagy akár a porszívó. Elhasználódott a habkefe és kellene egy új belőle? Eltörött, elrepedt a hajtókar vagy az adagolókar és amíg nem pótolja ezeket az önkiszolgáló autómosó alkatrészeket, addig üzemen kívül kell helyeznie a berendezést?

Ezen kívül még visszacsapó szelep, nagynyomású pumpa, tömlő, nyomásszabályzó is azonnal megrendelhető online  a termék kínálatunkból. Bármilyen csere, felújítás, javítás aktuális ahhoz, hogy az autómosó újra teljes hatékonysággal üzemeljen, az alkatrészeket megtalálja nálunk! Érdeklődjön a további információkról a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!