Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.05.12 10:54
Porszívó- és kárpittisztítógép alkatrészek felújításhoz, javításhoz!

porszívó alkatrészekA takarítás minősége mindenhol nagyon fontos, ahol emberek élnek, dolgoznak, szállnak meg stb. Akinek takarítással kapcsolatos szolgáltatása van, az tudja jól, hogy gyorsan kiderül, ha nem üti meg az elvárt szintet a takarítás színvonala. Egy poros szőnyeg, egy foltos kárpit vagy vízköves szaniter nem fogja a megrendelők számát növelni, éppen ellenkezőleg.

A hatékony takarítás több tényező függvénye is, nemcsak megbízható munkaerő kell hozzá, de az is fontos, hogy megbízható, korszerű, karbantartott és a célnak megfelelő takarítógépekkel történjen. Az ipari felhasználásra tervezett porszívók, kárpittisztítók például alkalmasak szállodák, irodák, középületek, üzletek stb. takarításához. A gépek karbantartást igényelnek, mert előfordulhat, hogy sérülnek, elkopnak az alkatrészek. Az elromlott takarítógépeket ideális esetben meg lehet javítani. Amennyiben új alkatrészre van szükség, állunk a vásárlók rendelkezésére!

A porszívó alkatrészek mellett kárpittisztítógép alkatrészeket is forgalmazunk. A porszívók és egyéb takarítógépek felújításához, illetve javításhoz szükséges  porszívó alkatrészekhez és kárpittisztítógép alkatrészekhez gyorsan és könnyen hozzá juthat. Nem kell mást tennie és nem kell sehová se mennie, csak keresse fel a webáruházunkat. Ha már vásárolt nálunk takarítógépet, akkor megtalálja a hozzá illő porszívó alkatrészeket és más kiegészítőket is. Ha nem nálunk vásárolt terméket, akkor is érdemes körülnéznie, hiszen az alkatrészek kárpittisztító gépekhez, valamint az általunk forgalmazott  porszívó alkatrészek modelljei is megfelelhetnek az Ön által használt gépekbe. 

A porszívó alkatrészek széles kínálatában talál például nyomáskapcsolót, porszívómotort, gégecsövet vagy porszívó fejet is. Ne dobja ki a takarítógépét, ha már bevált, hanem tartsa meg a megszokott színvonalat új alkatrészek és egy kis javítás segítségével!

 porszívó alkatrészek és egyéb kiegészítők kedvező áron megrendelhetőek a webáruházunkból! Minden kérdésre válaszolunk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén!