Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.02.11 16:22
Az ipari kárpittisztítógépek alkatrészei is meghatározzák a szolgáltatás színvonalát!

ipari kárpittisztítógép alkatrészeketA gépjárműtulajdonosok számára fontos, hogy autójuk ne csak kívülről, hanem belülről is csillogjon, ezért nem véletlen, hogy manapság már nemcsak külső, hanem utastér takarítás kapcsán is autómosókat keresnek fel. Az autómosókban megfelelő körülmények és nagy teljesítményű berendezések, többek között ipari kárpittisztítók állnak rendelkezésre a belső tér alapos kitakarításához. Ahhoz, hogy ezek az eszközök mindig százszázalékot tudjanak nyújtani, az üzemeltetőknek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy milyen ipari kárpittisztítógép alkatrészeket használnak.

A HEPA szűrők, a szőnyegtisztítófejek, a porszívómotorok rendkívül fontos szerepet töltenek be a berendezések rendeltetésszerű használatát illetően. Ha egy javítás során ezekből az ipari kárpittisztítógép alkatrészekből silányabb minőségű kellékek kerülnek felhasználásra, úgy a berendezésekkel komoly kihívást jelent az autósoknak alapos takarítást végezniük a gépjárműben. Ráadásul a silány ipari kárpittisztítógép alkatrészek akár meghibásodást is okozhatnak a berendezésekben alkalmazásuk során. Ez további javításokat vagy akár a teljes berendezés kicserélését eredményezheti, ez pedig értelemszerűen nem teremt kedvező helyzetet anyagi szempontból az autómosó számára.

Mindig helyezze előtérbe az ipari kárpittisztítógép alkatrészek vásárlásakor a megbízhatóságot, így nem érheti kellemetlen meglepetés a berendezések használatával kapcsolatban! Nemcsak megkímélheti magát a jelentős kiadásoktól, hanem az autómosó szolgáltatásait igénybe vevő autósokat is mindig kiválóan működő tisztítóberendezésekkel várhatja.

Mivel tisztában vagyunk az ipari kárpittisztítógép alkatrészek kulcsfontosságú szerepével, kínálatunkban a legkiválóbb eszközök kaptak helyet, termékeinkre hosszú távon számíthat! Szerezze be választékunkból a szükséges alkatrészeket! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének az ipari kárpittisztítógép alkatrészekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!