Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.11.04 13:14
Nálunk minden autómosó alkatrészt megtalál, amire vállalkozásának szüksége van!

Egy autómosó vállalkozásnak számtalan dologra kell odafigyelnie, ahhoz, hogy gördülékenyen, folyamatosan működni tudjon. A járműtisztító berendezések nagy és bonyolult szerkezetek, amelyek megfelelő karbantartást igényelnek, hiszen sok bennük a mozgó alkatrész, ami gyorsan kopik, illetve könnyebben meghibásodik. Amennyiben az Ön vállalkozása is kínál ilyen szolgáltatást, a legjobb, ha felkeres minket, ugyanis nálunk egy helyen beszerezhet minden autómosó alkatrészt!

Autómosó alkatrészeink között talál CAT interpump alkatrészeket is, amelyek fontos részét képezik ezeknek a berendezéseknek. Mivel a CAT interpump autómosó alkatrészeket érdemes évente cserélni, ajánlott belőlük mindig tartalékba is rendelni egyet, hogy az esedékes csere ne okozhasson gondot. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy ezekkel a kiegészítőkkel folyamatosan rendelkezésre tudjunk állni, de sajnos előfordulhat átmeneti készlethiány. A legjobb, ha egy autómosó vállalkozás nem bízza a véletlenre, és időben vásárol mindent, ami CAT interpump szivattyúhoz kellhet. Sajnos, ha akár csak egyetlen autómosó alkatrész is hiányzik a berendezésből, az lehet, hogy az egész cég működését akadályozza. Ez akár jelentős bevételkieséssel is járhat, főleg, ha a járműtisztítás a fő profil. Fontos, hogy ez ne fordulhasson elő!

Webáruházunk széles termékválasztékot kínál autómosó alkatrészekből, ha Ön is ezzel foglalkozik, akkor biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van. Ugyanakkor kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy áraink elérhetőek, korrektek legyenek, hiszen tudjuk, hogy ez legalább olyan fontos szerepet játszik vevőink elégedettségében, mint a nagy választék.

Amennyiben kérdése van autómosó alkatrészeinkkel kapcsolatban, keressen fel minket bizalommal! Kollégáink szívesen segítenek mindenben megadott elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyújtanak részletes tájékoztatást termékeinkről vagy a rendelés menetéről!