Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.12.17
Kárpittisztítógép alkatrészek és porszívó elemek nagy választéka!

kárpittisztítógép alkatrészekkárpittisztítógép alkatrészek és a porszívó alkatrészek új modelljeivel ismét életre tudja kelteni a takarítógépeit! A takarítógépek sem örök életű berendezések, egy idő után megmutatkoznak rajtuk a használat jelei. Különösen azok a takarítógépek, amik fokozott használatnak vannak kitéve hamarabb tönkre tudnak menni. Ilyen esetben az első lépés a szerviz legyen, ne pedig az, hogy takarítógépet a szemétbe dobják és azonnal lecserélik egy teljesen új modellre. A szervizben megállapítja a vizsgálat, hogy a takarítógép még menthető e és ha vagy kárpittisztítógép alkatrész vagy porszívó alkatrész még meg tudja menteni a szemétre dobástól, akkor egy alkatrész csere a megoldás. Nem is minden esetben van szükség arra, hogy szerelőt hívjunk vagy felkeressünk egy szervizt. Vannak olyan esetek, amikor az alkatrész cseréje egyszerűen elvégezhető.

Hol talál olyan kárpittisztítógép alkatrészt vagy pedig porszívó alkatrészt, ami kifejezetten az Ön takarítógépébe illik? Mindenképpen nézze meg a mi termékeink között, mert nagy valószínűséggel megtalálja, amit keres és már meg is van oldva a problémája! Több kárpittisztítógép alkatrészt és egyéb takarítógép elemet is forgalmazunk. A termék kínálatban talál például gégecsövet, kárpittisztító fejet vagy éppen porszívó motort, vegyszerszivattyút.

A cégünk kifejezetten olyan berendezéseket, eszközöket és az ahhoz kapcsolódó alkatrészeket forgalmaz, amiket az autómosókban is használnak. Ilyen takarítógép a kárpittisztító és a porszívó is. Az ilyen jellegű gépek egyéb kárpit vagy szőnyeg tisztítására is alkalmasak, akár épületekben is. A hiányzó kárpittisztítógép alkatrészeket és porszívó alkatrészeket szerezze be tőlünk, kedvező árakon!

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben a megbízható alkatrészeket keres kárpittisztítókhoz vagy porszívókhoz! A megfizethető árakat és a minőségi termékeket garantáljuk! Az általunk forgalmazott kárpittisztítógép alkatrészekről és egyéb termékekről további felvilágosítást nyújtunk a weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén!