Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2018.09.11
Az autómosók alapdarabja: komplett kárpit- és szőnyegtisztítók!

A megbízhatóan működő, kiváló teljesítményt nyújtó autó önmagában még nem elég. Ahhoz, hogy az igényes utazás minden kritériumának eleget tegyen, tisztának is kell lennie. A koszos szőnyeg, a pecsétes kárpit, az ápolatlan utastér, a kocsiban terjengő szagok sehol sem elfogadhatóak, mielőbbi megoldásra van szükség. Az autómosókban minden autótulajdonos igénybe veheti a teljes repertoárt ahhoz, hogy autója kívül-belül ragyogó és higiénikus legyen újra.

Ha Önnek autómosója van, tudja, hogy mindezt nem lehet akármilyen eszközökkel végezni. Amennyiben szeretné a legjobbat nyújtani az autómosóba érkező ügyfeleinek, dolgozzon a legjobb eszközökkel! Webáruházunkban színvonalas kárpit- és szőnyegtisztító termékeket talál, amikkel az autó utasterének tisztítása gyerekjáték.

Milyen  kárpit- és szőnyegtisztító berendezéseket rendelhet kínálatunkból? Gyarapítsa eszközkészletét olyan sokoldalú gépekkel, amik több feladatot is képesek ellátni, így nem kell több gépet vásárolni és használnia egymás után, csak a megfelelő funkcióra váltani. A Pony magas minőségű kárpit- és szőnyegtisztítóival a kárpittisztítás és az autó belső terének takarítása gyorsan kivitelezhető, ráadásul nagy hatékonysággal. Bizonyára Ön is azt szeretné, ha egy autóra nem kellene órákat szánni, a por, foltok, szennyeződések pedig már egy kezelés után eltűnnének. Önnek nem kell pluszban dolgoznia, a vendég pedig elégedetten távozhat és legközelebb is Önhöz fog visszatérni.

kárpit- és szőnyegtisztítók többféle kiegészítővel használhatóak, ennek köszönhetően porszívásra és vízfelszívásra is alkalmasak, száraz és nedves szennyeződések eltávolítására egyaránt képesek. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és még hiányzik egy ilyen komplett kárpit- és szőnyegtisztító gép az autómosójából, keressen minket bizalommal!  Szívesen állunk rendelkezésére, ha kérdése van termékeinkről vagy szolgáltatásainkról, feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén felveheti velünk a kapcsolatot részletesebb tájékoztatásért!