Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.05.06
Autómosók elengedhetetlen berendezései: magasnyomású szivattyúk és alkatrészeik

magasnyomású szivattyúk és alkatrészeiMinden olyan cég esetében, ami valamilyen szolgáltatást nyújt, elengedhetetlen, hogy azt megbízható és jól működő berendezésekkel tegye. Ha az ügyfelek azt tapasztalják, hogy a szolgáltatás nem mindig elérhető, akkor átszoknak máshová, a cég pedig előbb-utóbb csődbe megy. Az autómosóknál például szükség van megbízható magasnyomású szivattyúkra.

Az emberek nagy része az otthonához vagy munkahelyéhez legközelebb eső autómosót használja, amennyiben az megfelelő szolgáltatást nyújt. Viszont, hogyha egyszer csalódás éri, mert nem tudja letisztítani az autóját, másik mosót fog keresni. Ezért érdemes mindenből a legjobbat, illetve legmegbízhatóbbat vásárolni, és odafigyelni arra, hogy honnan szerezzük be a magasnyomású szivattyút és alkatrészeit.

Az általunk forgalmazott magasnyomású szivattyúk és alkatrészeik tökéletes választásnak bizonyulnak önkiszolgáló autómosókba. Fontos, hogy ne csak a berendezésből válasszon jót, hanem a kellékekből, alkatrészekből is. Ezek nélkül ugyanis mit sem ér a legjobb készülék sem!

És, hogy mi az, amit mindenképpen érdemes tőlünk vásárolni? Először is a legfontosabb maga a szivattyú. Fontos szerepet játszanak ezen kívül a szelepek és a tömítések, melyeket a legjobb készletben beszerezni. Kapható nálunk még hengerfej, tömítés- és kuplungház, dugattyú, kuplung, hajtókar, sőt, nyomásszabályozó felújító készlet is. A magasnyomású szivattyúk és alkatrészeik között fontos az alacsony, illetve a magas fordulatszámú motor is.

Megbízható forrásból szeretné beszerezni autómosójába a magasnyomású szivattyút és alkatrészeit? A legjobb, ha hozzánk fordul! Cégünk csakis megbízható, jól működő termékeket forgalmaz, amelyek hosszú távon hozzájárulnak majd vállalkozása sikeréhez. A nálunk vásárolt termékek csak a legritkább esetben igényelnek szervizelést, javítást, ugyanakkor könnyen karbantarthatóak és egyszerűen használhatóak. Forduljon hozzánk bizalommal Ön is magasnyomású szivattyúért és alkatrészeiért!