Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.03.12 13:25
A hideg vizes nagynyomású mosók hatékonyan eltávolítják a makacs szennyeződéseket!

hideg vizes nagynyomásúA gépjárműveket használatuk során számtalan szennyeződés éri, elég csak a felverődő sárra vagy a szálló porra gondolni. Ezek mind rontják egy idő után az autó esztétikumát, ezért bizonyos időközönként szükséges, hogy a tulajdonosok egy alapos tisztításnak vessék alá. Ilyenkor többen is az autómosók mellett döntenek, ugyanis ezeken a helyeken olyan eszközök, berendezések állnak rendelkezésre, mint például a hideg vizes nagynyomású mosók, amelyek gyorsan és könnyedén eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket is.

 

A hideg vizes nagynyomású mosók legnagyobb előnye, hogy maszatolás nélkül le lehet tisztítani az autót, ezért nem véletlen, hogy a gépjármű mosását ezeknek a berendezéseknek a használatával kezdik. A mosószeres öblítésben is fontos szerepük lehet a hideg vizes nagynyomású mosóknak, hiszen ahogyan a koszt, úgy a habos tisztítószert is leszedik.

Mivel a hideg vizes nagynyomású mosók könnyedén elbánnak a különböző összetételű szennyeződésekkel, az autómosáson kívül az ipar több területén és egyéb munkálatokhoz is alkalmazzák ezeket a berendezéseket. Ideális és rendkívül hatékony munkaeszközök az építőiparban, mezőgazdaságban, és az élelmiszeriparban egyaránt, munkagépeket, teherautókat is lehet tisztítani velük. A hideg vizes nagynyomású mosók hatékonyan eltávolítják a festékeket, bevonatokat, gipszet. Homlokzatok felújításához, silók, tartályok tisztításához egyaránt alkalmasak, továbbá a vágóhidakon, élelmiszer-feldolgozó üzemekben is hasznukat veszik. Utóbbiak terén segítenek megfelelni a szigorú higiéniai előírásoknak.

A hideg vizes nagynyomású mosók sokoldalú berendezések, amiknek a felhasználási területeik folyamatosan bővülnek.

 

Kínálatunkban az autómosókhoz és az ipari területekhez is megtalálhatja a megfelelő hideg vizes nagynyomású mosót. Fedezze fel választékunkat, vásárolja meg a körülményeknek megfelelő berendezést! Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!