Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.12.09 9:08
Fordítson kellő figyelmet a kopó alkatrészek rendszeres cseréjére!

Annovi Reverberi és Interpump szivattyú alkatrészekAhhoz, hogy egy autómosó népszerűvé váljon a gépjármű tulajdonosok körében, és szívesen járjanak vissza az adott helyre, óriási figyelmet kell fordítani a szolgáltatás minőségére. Ezt több tényező is meghatározhatja, de ami a legfontosabb ezzel kapcsolatban, azok az autómosó berendezések. Csakis színvonalas, modern gépekkel lehet elérni, hogy az adott vállalkozás a maximumot nyújtsa az autótulajdonosok számára. Az autómosó üzemeltetőjének nem csupán a hely kialakításakor szükséges odafigyelnie az alkalmazni kívánt berendezésekre, hanem a mindennapi működés során is: folyamatosan foglalkozni kell a karbantartással, azon belül is az alkatrészek ellenőrzésével, ugyanis ellenkező esetben nem tudják az autómosó gépeket rendeltetésszerűen használni az ügyfelek. A legnagyobb figyelmet az olyan kopó alkatrészek cseréjére kell fordítani, mint a nagynyomású mosók, gőzborotvák szivattyú elemei. Amennyiben Ön is autómosó vállalkozást működtet, és fontos, hogy megőrizze népszerűségét a hely, cserélje ezeket a kopó alkatrészeket évente: a karbantartáshoz szerezze be tőlünk az Annovi Reverberi és Interpump szivattyú alkatrészeket!

Az Annovi Reverberi és Interpump szivattyú alkatrészek megbízható, minőségi termékek, amik jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy autómosó vállalkozása megőrizhesse népszerűségét az ügyfelek körében. Az Annovi Reverberi és Interpump szivattyú alkatrészek felhasználásával a legfontosabb autómosó berendezések zavartalanul tudnak tovább működni, így az adott helyre betérő járműtulajdonosok akadálymentesen és biztonságosan tudják tisztítani autójukat.

A karbantartás, kopó alkatrészek cseréje egyúttal a berendezések élettartamát is növeli. Elhasználódott elemekkel komoly kockázatnak lennének kitéve az autómosó gépek, amik akár végleges hibát is előidézhetnek.

Legyen körültekintő, figyeljen oda a kopó alkatrészek cseréjére! Tőlünk az Annovi Reverberi és Interpump szivattyú alkatrészeket egyszerűen be tudja szerezni. Online boltunkra hosszú távon számíthat, így velünk folyamatosan biztosíthatja a karbantartáshoz szükséges alkatrészeket! Amennyiben kérdései lennének a Annovi Reverberi és Interpump szivattyú alkatrészekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!