Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.04.12
Nagynyomású szivattyú az autósok kiszolgálásához

nagynyomású szivattyú alkatrészekAutómosót működtet? Meghibásodott a berendezése? A nagynyomású szivattyút és alkatrészeit könnyen, kedvező áron beszerezheti megbízható kereskedésünktől.

A gépjármű tulajdonosok feladata az autók műszaki állapotának ellenőrzése, a karbantartás és a tisztítás. Az otthon végzett mosás, takarítás sok időt vesz igénybe. Az egyszerű munkavégzéshez a vezetőknek szükségük van arra, hogy a benzinkutakon, és más helyeken is működjenek autómosók, ahol a különböző berendezések segítségével teljes tisztítást végezhetnek rövid idő alatt. Ezek a gépek precízen ellátják a feladatokat, és nagy szolgálatot tesznek. 

Ha autómosót nyit, gondoljon a tehergépjárművekre is, és szerelje fel a szolgáltatóhelyét minden szükséges eszközzel! A nagynyomású szivattyúkat és az alkatrészeket könnyen beszerezheti a kereskedésünktől, mivel ezek folyamatosan rendelkezésre állnak. 

Tekintse meg a kínálatunkat, kérje munkatársaink tanácsait, és döntsön megtérülő beruházás mellett a gépek vásárlásával! Nálunk megtalál minden tisztítást ellátó gépet is, és segítséget nyújtunk a javításhoz, a szervizeléshez. 

A nagynyomású szivattyú elengedhetetlenül fontos az autósok kiszolgálásához, ezért érdemes a kapcsolatot felvenni velünk annak érdekében, hogy kedvező áron beszerezze a megfelelő eszközöket

Ha meghibásodott a szivattyúja, akkor a leggyorsabb cserét a mi segítségünkkel tudja lebonyolítani. Cat, Interpump, Idrobase, Annovi Reverberi szivattyúk esetén egyaránt megtalálhatja nálunk a legjobb megoldást. Nagynyomású szivattyú alkatrészek hosszú sorából választhat, többek között szelepkészletek, tömítések, olajbeöntő kupakok is megrendelhetőek. Mindent megtalálhat egy helyen, ezáltal sok időt spórolhat, és kiváló minőségű eszközökkel gondoskodhat a működtetésről. 

Biztosítsa egyszerűen, megbízható kézből a tökéletes berendezéseket és a nagynyomású szivattyú alkatrészeket! Tekintse meg széles kínálatunkat, és intézze a beszerzést kényelmesen, rövid idő alatt! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.