Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.10.30
Annovi Reverberi magasnyomású mosó a hatékony tisztításhoz

Annovi Reverberi magasnyomású mosóAutókozmetikát nyit? Bővíti a tevékenységét teherautók tisztításával? A hideg vizes magasnyomású mosó kiválóan alkalmas a hatékony munkára a legtöbb jármű esetében.

A gépjármű tulajdonosok feladata, hogy ellenőrizzék az autójuk állapotát indulás előtt. A hibák felderítésével baleseteket lehet megelőzni, aminek komoly következményei lehetnek.

A gépjármű tisztasága nem csak esztétikai kérdés, hanem közlekedésbiztonsági szempontból is fontos. Ha a vezető nem lát ki teljesen az ablakon, és nem észlel valamit időben, abból súlyos baleset is adódhat.

A szélvédők tisztán tartása mellett követelmény a visszapillantó tükrök és a lámpák ápolása is. A rendszámtáblának jól láthatónak és olvashatónak kell lennie az autó beazonosítása miatt.

A teherautók sokféle területen közlekednek, és különböző anyagokat, árukat szállítanak. Előfordulhat, hogy sáros terepen történik a fuvarozás, vagy erősen csapadékos az időjárás, ami miatt felverődés történik, és szennyeződik a kocsi.

A munkagépek is ki vannak téve a külső környezeti hatásoknak, így ezek tisztítására szintén gyakran van szükség.

Autómosóboltunk termékei között megtalálható a hideg vizes nagynyomású mosó, ami nagy szolgálatot tesz a gépjárművezetőknek, és a munkagépek használóinak. Ez a berendezés alacsonyabb hőmérsékletű vízzel működik, így csökkenti a költségeket.

Az erős nyomás lehetővé teszi, hogy a nagyobb vagy rászáradt szennyeződéseket is el lehessen távolítani. Ajánljuk a benzinkutak részére, mivel így bővíthetik a szolgáltatásukat.

Nálunk megtalál minden kiegészítőt, és tapasztalni fogja, hogy a szolgáltatásunk teljes körű. Ha Ön autókozmetikával szeretne foglalkozni, vagy már ezen a területen tevékenykedik, és új berendezés vásárlását tervezi, akkor válassza az általunk kínált kiváló termékeket!

A masszív, korróziómentes burkolatú gépet hosszú távon, elégedetten használhatja. Az Annovi Reverberi magasnyomású mosó nem csak teherautók és munkagépek, hanem épületek tisztítására is megfelel teljes mértékben. Éppen ezért az építőipar esetében, és a takarítással foglalkozó vállalkozások számára egyaránt előnyös.

Tisztítsa a gépjárművét a nálunk kapható hideg vizes magasnyomású mosóval! Informálódjon más általunk nyújtott lehetőségekről is, amelyek alkalmazásával sokat segíthet másoknak!