Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Önkiszolgáló autómosók szervize, telepítése

Önkiszolgáló autómosók telepítése: modern megoldások profiktól!

Önkiszolgáló autómosók telepítése és szervize, megbízható szolgáltatótól. Színvonalas berendezésekkel a rendszer tökéletesen működhet! 

Az önkiszolgáló autómosók nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis a járműtulajdonosok számára sokkal rugalmasabb megoldást kínálnak a kocsik tisztításához. Ez esetben különösen fontos, hogy megbízható készülékek kerüljenek beüzemelésre, hiszen rendkívül kellemetlen, ha akadozik, vagy leáll a rendszer, mert így nem tudja a létesítmény kiszolgálni az érkező autósokat. Amennyiben Ön szeretne modern, problémamentesen működő berendezéseket, keressen minket az önkiszolgáló autómosók telepítéséért!

A német Christ gyár termékeinek telepítését vállaljuk, amelyek igazán kifogástalan berendezések. Százszázalékban megfelelnek a modern kor elvárásainak, problémamentesen kiszolgálják az autósokat, így az önkiszolgáló gondoskodik a rugalmas, gyors kocsimosásról. A telepítés mellett az önkiszolgáló autómosók szervizét is vállaljuk.

Keressen minket, és nyújtsa a legjobbat az autósoknak! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!