Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2022.02.21
Önkiszolgáló autómosó alkatrészek online!

önkiszolgáló autómosó alkatrészekAz önkiszolgáló autómosó alkatrészek minden típusát meg tudja rendelni a webáruházunkból. A kiszállítás gyors, ennek köszönhetően az autómosója nem lesz veszteséges!

Az autómosás történhet kézzel vagy gépekkel is, amik megkönnyítik a jármű tisztára takarításának feladatát. A kézi autómosókban a rendelkezésre álló eszközökkel lehet lemosni, kitisztítani az autót kívül és belül is. Az eszközök egyike, az autómosó pisztoly, ami a szivattyú által adagol vízzel és a víznyomással dolgozik. Az autómosó pisztolyok több elemből is állnak, amik a teljes berendezést alkotják.  Bármelyik önkiszolgáló autómosó alkatrész megsérülhet a rendszeres használat alkalmával vagy egyéb módon károsodhat. Az autómosó mosószárak, autómosó pisztolyok és autómosó pisztolymarkolatok is kicserélhetőek, ha arra van szükség.

Forduljon bizalommal az áruházunkhoz, ha önkiszolgáló autómosó alkatrészekből van szüksége újakra! Vásárolja meg online azokat az új önkiszolgáló autómosó alkatrészeket, amik nélkül nem indíthatja be ismét az összes munkaállomást az önkiszolgáló autómosóban! Nálunk mindenből kiváló minőségű termék kapható, amit fáradtság nélkül meg tud vásárolni egy javításhoz. A megrendelt terméket személyesen is elhozhatja az üzletünkből vagy pedig átveheti azt a futárszolgálattól!

Az önkiszolgáló autómosó alkatrészek kínálata természetesen nem merül ki az autómosó pisztolyok és az ahhoz kapcsolódó elemek elérhetőségében. Az áruházunkban minden, kisebb és nagyobb alkatrész kedvező áron elérhető, készletről. A vízszűrők, habosítók mellett önkiszolgáló porszívók és alkatrészeik vagy víz szelepek és fúvókák is szerepelnek az áruház készletében. Az alkatrészek, berendezések cseréje egyszerűbb, ha online vásárol!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és új önkiszolgáló autómosó alkatrészeket keres javításhoz, felújításhoz, akkor a legjobb helyen jár! Az általunk forgalmazott termékekről további felvilágosítást tudunk nyújtani az érdeklődőknek, ha kapcsolatba lépnek velünk a honlapon szereplő telefonszámon vagy pedig üzenetben.