Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.04.16 10:10
Szőnyeg-és kárpittisztító gépek hétköznapi tisztításhoz és komolyabb takarításhoz is!

A kárpitok minden térben jelen vannak, akár munkahelyről, akár magáningatlanról van szó. Bútorok és árnyékolók, szőnyegek és járművek ülései is kárpittal, textillel vannak bevonva. Ezeket az anyagokat nem egyszerű tisztítani a méretük és az elhelyezkedésük miatt sem. Egy szőnyeget nem egyszerű portalanítani és egy foltos ülőgarnitúra huzatot sem könnyű megtisztítani. A külön erre a célra tervezett szőnyeg-és kárpittisztító gépekkel azonban szinte gyerekjáték.

A szőnyeg-és kárpittisztító gépek használatával eredményes a portalanítás, ami az egyik leggyakoribb oka a tisztítás szükségességének. Egy szőnyegben, de egy bútorkárpitban is nagyon sok por gyűlhet össze, ami egyrészt elszínezheti az anyagot, másrészt pedig egészségügyi szempontból is kockázatot jelenthet. Kiporolni nem egyszerű, porszívóval pedig nem végzünk alapos munkát. Csakis egy profi szőnyeg-és kárpittisztító géppel tudjuk elérni azt az eredményt, amire szükség van.

A szőnyeg-és kárpittisztító berendezések természetesen az egyszerű porszívásnál jóval többet tudnak, hála a sokféle, cserélhető kiegészítőnek. Egy kárpit nem csak poros lehet, hanem foltos, nedves is. A korszerű szőnyeg-és kárpittisztító gépek segítségével egyetlen takarítógép használatával lehetségessé válik mindenféle kárpit és huzat teljes körű tisztítása. A kiegészítők között megtalálható porszívófej, vízfelszívó, de réstisztító, valamint  körkefe is. Tökéletesen alkalmasak minden területen a magas szintű tisztításra. Legyen szó magánlakásról vagy irodáról, hotelről vagy ipari területről, a szőnyeg-és kárpittisztító gépek megbirkóznak az átlagos feladatokkal és a komolyabb kihívásokkal is.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben ilyen berendezésre van szüksége és vásároljon online fémtartályos takarítógépet kedvező áron! Egyes modelleket most az eredetihez képeset jóval alacsonyabb áron vihet el! A részletekről tájékozódjon a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén! Kollégáink minden kérdésére választ adnak, illetve segítenek a szőnyeg-és kárpittisztító gépek vásárlásában is!