Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2022.01.20
Nagynyomású szivattyú alkatrészek autómosó javításhoz

Nagynyomású szivattyú alkatrészekNagynyomású szivattyú alkatrészeket forgalmazunk autómosó berendezésekhez. A javítás vagy a szerviz sikeres lebonyolításához rendeljen tőlünk új alkatrészeket!

Az autómosók legfőbb berendezése az autómosó gép, ami a vizet szolgáltatja az alapos takarításhoz. Az autómosók lehetnek kézi, automata, illetve önkiszolgáló vagy személyzettel is működő egységek. Az autómosó működtetésétől függetlenül a hiánytalan felszereltség és az elvárt hatékonysággal működő berendezések alapvető követelménynek számítanak. A meghibásodott berendezést haladéktalanul meg kell javíttatni.

Forduljon bizalommal a mi webáruházunkhoz, ahol többek között nagynyomású szivattyú alkatrészek is elérhetőek! Ha új kiegészítőre van szüksége, a mi termék kínálatunkban a nagynyomású szivattyú alkatrészek szinte minden változatát megtalálja. A nyomásszabályzó nagynyomású mosókhoz és a nagynyomású szivattyú szelepkészlet is a választék része.

Az autómosó berendezés meghibásodásától függ, hogy pontosan melyik nagynyomású szivattyú alkatrészből kell új darabot vásárolni. A nyomáskapcsoló nagynyomású mosókhoz a szivattyú vezérlésében vesz részt, ezért ennek az alkatrészenek a meghibásodása az egész berendezés működését meg tudja hiúsítani. Az önálló nagynyomású szivattyú alkatrészek mellett komplett készletek is megrendelhetőek, így például a webshopunk kínálatának része a nagynyomású szivattyú tömítéskészlet is.

A szivattyú maga, az autómosó berendezés lényeges alkotóeleme, mert ez az alkatrész képes a vizet szállítani és gondoskodik arról, hogy az a mosó csövein keresztül megfelelő nyomással jusson el a rendeltetési helyére. Ez a központi egység tehát több elemből áll, ha bármelyik meghibásodik, akkor tudunk segíteni az azonnali cserében. Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg az új nagynyomású szivattyú alkatrészeket kedvező áron!

Autómosó telepítés mellett szerviz szolgáltatással is rendelkezünk, így az alkatrészcsere, a javítás akár egyszerre megoldható gyorsan és olcsón is. Kérjen tájékoztatást kollégáinktól!