Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.08.17
Szőnyegtisztító gépek és profi takarítógépek használatával tiszta, száraz felületek maradnak a takarítás után!

szőnyegtisztító gépAz ipari takarítógépek sokoldalú berendezések, amiknek  segítségével hatékonyan lehet a nagyobb kiterjedésű, erősen szennyezett felületek tisztítását is megoldani. Az ipari takarítógépek sorába tartoznak például a szőnyegtisztító gépek és a kárpittisztító gépek is. Az igazán profi berendezések a szőnyegtisztítást és a kárpittisztítást együtt tudják végezni, egy gép segítségével.

Az áruházunkban több kategória képviselője is elérhető, tekintse meg a kínálatunkat és vásárolja meg az új szőnyegtisztító gépet vagy egyéb takarítógépet! Az ár-érték arányban meggyőző berendezések sokféle helyzetben megbízhatóan teljesítenek. Ne hagyja figyelmen kívül az ajánlatunkat, mert az állandó akcióink ahhoz is hozzásegítik, hogy olcsóbban vásároljon vadonatúj, minőségi termékeket!

A szőnyegtisztító gépek és kárpittisztító gépek használata hotelek, áruházak, irodaházak, illetve autómosók és egyéb, szolgáltatások nyújtásával foglalkozó, nagy forgalmú helyek számára ideális. Ahol gyakran kell takarítani, ott nincs idő a pepecselésre, de elvárás a precíz munka.

Egy szőnyegtisztító gép esetében, csakúgy, mint a többi takarítógéppel szemben is alapvető elvárás, hogy gyorsan, kifogástalanul végezze el a takarítást. Egy olyan helyen, ahol nincs mindig lehetőség úgy takarítani, hogy senki nincsen az épületben, az időtakarékosan elvégzett munka nagyon fontos. A szőnyegtisztító gépek és a kárpittisztítók is anélkül dolgoznak, hogy nedves felületeket hagynának maguk után. Egyes modellek ugyanis a port, szennyeződést eltávolítják, a vegyszeres tisztítást követően pedig a vizet is kiszívják a szövetből, így az azonnal tiszta és száraz is lesz, használatra kész.

Használja ki a korszerű szőnyegtisztító gépek és társaik teljesítményét és kedvezzen vele ügyfeleinek, vendégeinek! Amennyiben szeretne többet megtudni az általunk forgalmazott szőnyegtisztító gépekről és takarítógépekről, keressen minket bizalommal! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén adunk bővebb felvilágosítást termékeinkről, illetve szolgáltatásainkról!