Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2018.08.13
Kínálatunkban minőségi alkatrészeket találhat a gőzborotvákhoz és a nagynyomású mosókhoz egyaránt!

Egy autómosóban a legfontosabb takarítóeszközöknek a gőzborotvák és a nagynyomású mosók számítanak, ugyanis a legtöbb makacs szennyeződést velük lehet hatékonyan és viszonylag gyorsan eltávolítani. Ahhoz, hogy betölthessék rendeltetésszerű szerepüket, megbízható alkatrészekből kell állniuk, amit akkor is kell biztosítani, ha valamelyik elemük tönkremegy. Kínálatunkban mind a gőzborotvákhoz, mind a nagynyomású mosókhoz megtalálhatja a színvonalas alkatrészeket.

Nagynyomású mosó és gőzborotva alkatrészeink nemcsak megbízhatóságot képviselnek, hanem a legmodernebb gyártási technológiák alkalmazásával készültek el, így, ha kínálatunk mellett dönt, korszerű berendezésekkel biztosíthatja az autómosást a gépjármű tulajdonosok számára. A nagynyomású mosó vagy gőzborotva alkatrészek megvásárlásával jelentős anyagi haszonra is szert tehet, ugyanis az elemek sokkal megfizethetőbbek, mintha egy teljesen új berendezést vásárolna egy meghibásodás miatt.

Fedezze fel nagynyomású mosó és gőzborotva alkatrészeink választékát, és ha a vásárlás előtt kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!