Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2022.05.16
Padlótisztító gépek a valóban eredményes takarításhoz!

padlótisztító géppadlótisztító gépek nagy teljesítménnyel működtethető modelljeit kínáljuk! A padló tisztasága ne a befektetett időn múljon!

A felmosás a padlótisztítás olyan mozzanata, ami a takarítás utolsó, de annál lényegesebb lépése. A tökéletesen tiszta és higiénikus felületet a takarítószerek és a súrolás kombinációja adja. A padlótisztító gépnek komoly szerepe van abban, hogy az ipari padlótisztítás mennyire lesz eredményes.

A takarítógép szakáruházunkban a padlótisztító gépekből olyan modellek elérhetőek, amik a takarítás nélkülözhetetlen eszközei. A nagy kiterjedésű felületek alapos tisztítását és a higiénikus környezet fenntartását egyaránt segíti egy ilyen padlótisztító gép rendszeres használata. A megfelelő vegyszerekkel kombinálva, egy padlótisztító gép nem hagy maga után koszos felületet és még a szemmel nem látható mikroorganizmusokat is eltávolítják.

A padló azok közé a felületek közé tartozik, ami a leginkább ki van téve a szennyeződéseknek, hiszen cipővel járunk rajta és különböző tárgyak, eszközök érintkeznek vele. Egy olyan padlótisztító gép, mint a hatékony súrolást lehetővé tevő felmosógép vagy a zsinór nélküli akkumulátoros felmosógép, a sima felületeket hatékonyan tisztítja. A sokoldalú padlótisztító gép vízzel, kefével takarít, de fel is szárítja maga után a vizes padlót, így az azonnal használatra kész, nem kell a száradást megvárni és a balesetek is elkerülhetőek.

Egy takarító berendezéseket forgalmazó online boltban, mint amilyen a miénk is, mindent megtalál, amire az ipari jellegű takarításhoz csak szüksége van. Nézzen be hozzánk, ha egy új takarító berendezés hiányzik a gépparkból és garantáljuk, hogy nem kell üres kosárral távoznia! A termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, képesek arra, hogy hatékony takarítást végezzenek rövid idő leforgása alatt.

Ha felkeltette az érdeklődését valamelyik, általunk forgalmazott ipari felmosógép, akkor lépjen velünk kapcsolatba bővebb információkért a honlapunkon közzétett, bármelyik elérhetőségünkön!