Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.03.22
Ipari száraz porszívók és alkatrészek egy helyről és jó árakon!

ipari porszívókAz ipari porszívók nélkül nem teljes az autómosó felszerelése! Az autó és egyéb járművek tulajdonosai a legtöbbször azért érkeznek az autómosóba, hogy a külső részét, a karosszériáját lemossák a járművüknek, de ha nagyon alaposak akarnak lenni vagy már időszerű a dolog, akkor a belső tér takarítását sem hagyják ki. Ehhez a művelethez van szükség az olyan berendezések használatára, mint amilyen az ipari porszívó is.

Az erre a célra tervezett berendezéseket praktikusan lehet elhelyezni, mert fixen telepíthető modellekről van szó, amik az autómosó területén elhelyezett szekrényekben kaphatnak helyet. Az így beépített porszívót kényelmesen lehet használni, nem kell ki és be pakolni és attól sem kell tartani, hogy esetleg baja esik.

A webáruházunkban több modell is elérhető olyan ipari porszívókból, amik a legjobbat tudják nyújtani teljesítményben az autómosó vendégeinek. Az ipari porszívók mellett a termék választékban megtalálható modellekhez illő ipari porszívó alkatrészek is megvásárolhatóak. Keressen minket bizalommal akkor, ha még nincsen ilyen autómosóban hasznos berendezése vagy már rendelkezik ipari porszívóval, de nem elégedettek a vendégek a teljesítményével! A termékeink minősége garantáltan meg fogja győzni arról, hogy jól választott!

A webshopunkban minden igényt kielégítő kínálat található autómosók számára, illetve belső terek takarítására alkalmas berendezésekből. Különböző fajtájú, számos funkcióval és programmal ellátott gépeink kitűnő ár-érték arányban kaphatóak. A minőségi gépet választó tulajdonosok hosszú távú befektetést tesznek, mert kevesebbet kell költeni javíttatásra, cserére stb. Már csak a megfelelő modell megtalálása van hátra.

Az ipari porszívó vásárlás lehet egyszerű és nagyon gyors is, ha online teszi meg. Ha bármiben a segítségére lehetünk, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot a honlapunkon szereplő egyik elérhetőségünkön! Hozzásegítjük az egyszerű és eredményes vásárláshoz, aminek köszönhetően autómosója tökéletesen felszerelt lesz!