Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2022.09.06
Porszívó alkatrészek és kárpittisztítógép alkatrészek takarítógépekhez

porszívó alkatrészekPorszívó alkatrészért nem kell áruházba mennie. Az online boltunkban porszívó alkatrészek, kárpittisztítók és felmosók kiegészítőit is megtalálja.

Egy igazán megbízhatóan működő takarítógépet minél tovább érdemes megőrizni. Gondoljon csak bele, hogy milyen sok időt és energiát követel meg az, hogy egy újabb gépet találjon, ami legalább olyan jól teljesít, mint az előző! Ahelyett, hogy azonnal új takarító berendezés után néz, inkább próbálja megmenteni, megjavítani vagy felújítani a régit! A porszívó alkatrészek,  kárpittisztítógép alkatrészek és felmosógép kiegészítők is mind nagy választékban elérhetőek online. A webáruházunkban nagy teljesítményű, ipari berendezések ismert modelljeihez forgalmazunk alkatrészeket.

A  kárpittisztítógép alkatrészek közé tartozik a szőnyegtisztító fej és a vízfelszívó fej is és a kefés tisztítófej is. Egy több elemből álló kárpittisztítónak több funkciója is van, ennek köszönhetően lehet vele szőnyeget, kárpitot tisztítani, de egy autómosóban is hasznát veszik az autóülésekhez, az utastér kárpitjának tisztításához. Ugyanígy a porszívó alkatrészek között találnak a vásárlók porszívó motort, porszívó fejet is vagy akár HEPA szűrőt és gégecsövet is. Azoknak a takarítógépeknek, amik egyszerre több feladatot is el tudnak végezni, port szívnak vagy nedvességet távolítanak el, szüksége van az egyszerű porszívó alkatrészektől eltérő alkatrészekre is. A szívómotor felmosógéphez egy ilyen alkatrész. Ha már nem szív rendesen, csökken a teljesítménye, akkor ideje kicserélni egy újra.

A porszívó alkatrészek és egyéb, takarítógép elemek elérhetőek az online boltunkban. Ezek az alkatrészek kompatibilisek a szintén itt kapható gépekkel és berendezésekkel. Praktikus tehát, ha tőlünk vásárol új gépet, a későbbiekben pedig a hiányzó porszívó alkatrészeket és egyéb kiegészítőket is tőlünk szerzi be. Egyszerű és hatékony módja ez a takarítógépek fenntartásának. Autók, irodák, lakások takarításához ideálisak a termékeink. A termékeinkről érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!