Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.06.26
Ipari gőztisztító gépekkel vegyszer nélkül is hatékony a takarítás

ipari gőztisztító gépEgy profi ipari gőztisztító géppel a takarításnak nincsenek határai. A felületek anyaga vagy elérhetősége semmilyen akadályt nem jelent.

A takarítás hagyományos módon végzett feladataihoz különböző takarítóeszközök kellenek és különböző, speciális vegyszerek is. Mit szólna hozzá, ha egyetlen berendezés használatával tudna higiénikus tisztaságot teremteni? Még az emberre és a környezetre ártalmas vegyszereket sem kell feltétlenül bevetnie hozzá.

Takarítás csak gőzzel?

A gőz erejét szinte bárhol lehet kamatoztatni, ahol kosz eltávolításáról van szó. A magas hőmérséklet ráadásul egyúttal fertőtleníti is a megtisztított felületeket. Ennek köszönhetően az olyan, higiéniára kényes helyszíneken is nagy biztonsággal és hatékonysággal alkalmazhatóak, mint a kórházak, vendéglátó egységek vagy hotelek.

A berendezésbe elegendő egyszerű csapvizet adagolni, bekapcsolni és indulhat a felülettisztítás. A készülékekhez többféle fej, kiegészítő tartozik annak érdekében, hogy a tisztítandó felületekhez passzoló méretű és formájú tartozékkal eredményesebb legyen a takarítás.

A felület nagysága, formája, a szennyezettség foka szerint is be lehet állítani a gőztisztítót és felszerelni a célnak megfelelő tartozékot. A gőz eltünteti a szennyeződéseket, a nyomában pedig gyorsan száradó nedvesség marad. Nem kell törölgetni, egyéb módon kiegészíteni a takarítást, csak végigvenni a szennyezett felületeket. A gőztisztítók egyszerűen kezelhetőek, kitartóak és időhúzás nélkül végzik el a dolgukat.

Spórolja meg a súrolással, dörzsöléssel és sikálással járó fáradtságot és néhány egyszerű mozdulattal tüntessen el minden régi és új szennyeződést!

Az áruházunkban a takarítás modern és nem utolsósorban hatékony eszközeit forgalmazzuk. Az ipari gőztisztítók is a kínálatot gazdagítják. A professzionális eszközökkel hosszú távon ki tudja pipálni a könnyen kivitelezhető takarítást, szinte bárhol. A termékekről érdeklődjön a kollégáinknál, kérjen tőlünk bővebb felvilágosítást a honlapon feltüntetett ellérhetőségeink egyikén!