Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.09.22
Speedy ipari porszívóval tiszta ügy a takarítás

ipari porszívó alkatrészekAz autótakarítás feladatától minden tulajdonos szívesen megszabadulna. A Speedy ipari porszívóval az autó belseje ismét makulátlan lesz.

Az ipari porszívók nem olyan berendezések, amiket a háztartásokban használnak. Ezeket a gépeket kifejezetten a nagy teljesítményű takarításhoz tervezték. Bárki ki tudja használni egy takarítógép előnyeit és nem is kell hozzá megvásárolnia vagy kibérelnie. Az autómosókban alapvető szolgáltatásnak számít a porszívózás. Az autómosó ilyen kaliberű gépeket bocsát az ügyfelek rendelkezésére.

Az ipari por- és vízfelszívó berendezések funkcióit végigzongorázva világossá válik, hogy nem egyszerű porszívóról van szó. Egy ilyen, robusztus felépítésű és erős szívóerővel rendelkező berendezés szinte mindent képes maradéktalanul felszívni, ami egy autó belsejében szennyeződésként, illetve szemétként csak összegyűlik.

Ne maradjon piszkos az autó!

Az autóját minden tulajdonos a saját igényei szerint használja. Vannak, akik minden nap autóznak és vannak, akik csak kiránduláshoz, hosszabb utakhoz ülnek volán mögé. Az autóban könnyen marad morzsa, sár, por, szemét, állatszőr, kilöttyent kávé után folt, lecsöppent fagylalt, a sor igencsak változatos.

A Speedy ipari porszívó szilárd, folyadék vagy por alapú szennyeződéssel is könnyen elbánik. Nagy űrtartalma, hatékony szűrési rendszere, kivételes szívóereje minden autóban maradéktalan tisztaságot hagy maga után.

Autómosókban kötelező darab egy ipari porszívó. A körültekintő beépítés segíti a hosszú távú, gondtalan üzemeltetést. Persze a minőség ellenére egyik porszívó sem örök életű. A cserére szoruló alkatrészeket egyszerűen be lehet szerezni és a porszívó megszokott működését visszaállítani.

A professzionális működésre képes berendezések olyan ipari porszívó alkatrészeket kaptak, amiknek köszönhetően a porszívó hosszú távon megőrzi az eredeti teljesítményét.

A webshopunkban, ahol autómosók számára forgalmazunk megvásárolható eszközöket és berendezéseket, a Speedy ipari porszívó alkatrészek és gépek is elérhetőek.