Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2024.01.23
Önkiszolgáló autóporszívók és alkatrészek a tiszta autóért

önkiszolgáló autóporszívó alkatrészekA felkészült autós csak ott áll meg autót takarítani, ahol az önkiszolgáló autóporszívó is a felszerelés részét képezi.

Az autóját sok tulajdonos napi szinten használja. A munka és az otthon között kényelmes és megbízható közlekedési eszközt jelent egy autó. Akinek a munkája megkívánja, az munkaidőben is vezet, de szabadidős tevékenységhez is praktikus egy jármű.

A gyakori autóhasználat azzal jár, hogy a hosszadalmas autóban tartózkodás ott hagyja a nyomait a jármű belsején. A szétgurult morzsák mindennapos dolognak számítanak, de óhatatlanul ital löttyenhet az ülés kárpitjára vagy sarat vihet a padlóra az autós. Egy idő után elkerülhetetlenné válik az alapos takarítás.

Az önkiszolgáló autómosók az autó utasterének a tisztítására is ideális eszközöket kínálnak. Létezik kézi, otthonra beszerezhető autóporszívó is, ami segít a gyors takarításban.  Az autóporszívót nem tudja helyettesíteni a kézi változat, amit bárki be tud szerezni.

Önkiszolgáló autóporszívóval nem marad kosz a kárpiton

A nagy teljesítmény, jelentős szívóerővel párosul. Ez tökéletes kombináció ahhoz, hogy jusson idő a precíz takarításra. A hajszálak, állatszőr, morzsák, por és szöszök maradéktalan eltávolítása nem történik meg néhány perc alatt. Ha nem szeretne összecsapott munkát végezni a vendég, akkor megbízható berendezésbe dobja be az aprópénzét.

A berendezés rendelkezik speciális tartozékokkal is. Ezek a tartozékok lehetővé teszik, hogy a nehezen elérhető helyeken is ki lehessen porszívózni az oda került port, morzsát. A sarkok, az ülések közötti hézagok vagy a kárpit varrása is ilyen helyek.

A nagy teljesítményű gépek jól bírják, de a rendszeres használat következtében meg is sérülhetnek vagy egyszerűen csak elérik az élettartamuk végét.

A gépek mellett az önkiszolgáló autóporszívó alkatrészek szintén a webshopunk termékei közé tartoznak. A megrendelés egyszerű és könnyű, a kiszállított berendezést már csak be kell üzemelni, az alkatrészt beszerelni.

Amennyiben több információra van szüksége, csak lépjen kapcsolatba a kollégánkkal az egyik elérhetőségünkön!