Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.07.23
Autómosó alkatrészek nagy választékával várjuk!

autómosó alkatrészekAz autómosók szolgáltatásait szinte minden autós és járműtulajdonos igénybe veszi alkalmanként vagy rendszeresen. Autómosóba járni nem luxus, de nem is a lustaság jele. Egy ilyen helyen profi eszközök és mosószerek használatával  lehet a járművet alaposan és kíméletesen letakarítani nemcsak kívül, hanem belül is. Az autómosók akkor tudják a legtöbbet nyújtani az ügyfeleiknek, ha a eszközeiket és a berendezéseiket folyamatosan karbantartják és ha lehetőség van rá, megújítják.

Az ilyen jellegű munkálatokhoz kínálunk megbízható autómosó alkatrészeket. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben az önkiszolgáló autómosójában található berendezésekhez új autómosó alkatrészekre van szüksége! Az áruházunkban széles választék elérhető a különféle, autómosókban használt eszközökből, berendezésekből, valamint az autómosó alkatrészekből. Szerezze be egy megbízható webáruházból azokat a termékeket, amik biztosítják, hogy a vállalkozása magas színvonalon tudjon működni!

Milyen termékeket talál pontosan nálunk, ha úgy dönt, hogy a mi webáruházunkból szeretne több fajta autómosó alkatrészt is beszerezni? Kínálunk több, jól ismert márkától is nagyszerű ár-érték arányban olyan eszközöket, mint a nagynyomású szivattyú autómosókhoz vagy autómosó készlet nagynyomású mosóhoz, valamint nagynyomású pumpát önkiszolgáló autómosók számára.

Ha a karbantartás során kiderül, hogy egy autómosó alkatrészt pótolni kell vagy javításra, cserére szorul valamelyik eszköz az autómosóban, a termék kínálatunkban megtalálja, amire szüksége van ahhoz, hogy ismét kirakhassa a működik feliratot!

Amennyiben a webáruházunkban elérhető autómosó alkatrészek felkeltették az érdeklődését, várjuk megkeresését! A gyors és hatékony beszerzést intézze el nálunk és szánjon időt a többi, fontos feladatra a vállalkozásában! Velünk időt és pénzt takarít meg, de semmiképpen sem a minőség rovására! Az autómosó alkatrészekről és egyéb termékeinkről érdeklődjön kollégáinktól a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!