Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.12.13
Autómosó alkatrészek és kiegészítők javításhoz vagy karbantartáshoz

autómosó alkatrészek

Autómosó alkatrészek berendezés javításhoz vagy pedig karbantartáshoz. Vásárolja meg a hiányzó alkatrészeket online!

Egy autómosóban folyamatosan használják a takarításra, autómosásra tervezett berendezéseket és eszközöket. Ha valami meghibásodik, azt azonnal javítani kell, különben az ügyfelek nem tudják használni. Nem érdemes késlekedni az autómosó berendezéseinek javíttatásával, mert komolyabb bevétel kiesést is jelenthet egy üzemen kívüli berendezés. A mosó állomásokból nem csak egy, több is van? Ebben az esetben is érdemes minél előbb a javíttatás mellett dönteni, mert nem láthatja előre, hogy mikor fog a többi alkatrész meghibásodni.

Forduljon bizalommal az autómosó alkatrészeket és kiegészítőket forgalmazó szakáruházunkhoz, ha megbízható kiszállítással, minőségi termékeket szeretne vásárolni! Az autómosó alkatrészek és kiegészítők nagyon széles választékával várjuk vásárlóinkat, amiket vásárlóbarát áron kínálunk.

Az autómosó alkatrészek között olyan elemek és kiegészítők elérhetőek készletről, mint amilyen a nagynyomású forgócsatlakozó, a porszívó gégecső, RO membrán vagy éppen a takaró ajtó az érme fogadáshoz. Az előbbi autómosó alkatrészek és kiegészítők közül bármelyikkel történhet olyan baleset, aminek következtében sérül az anyaga és ki kell cserélni. Ha egyszerűen csak elhasználódott, akkor is új autómosó alkatrészre van szüksége. A rendszeres karbantartás során az ilyen alkatrészeket a szerelő szakember ki tudja szűrni és még azelőtt ki tudja cserélni az alkatrészt, még mielőtt balszerencsés időzítéssel, a berendezés működtetése közben adja meg magát.

A karbantartást hatékonyabban lehet elvégezni, ha mindig van pár darab, új autómosó alkatrész és kiegészítő a helyszínen. Rendeljen a legfontosabb elemekből és készüljön fel a berendezések alapos karbantartására! Az áruházunkból akár nagyobb mennyiségeben is rendelhet autómosó alkatrészeket, ilyen esetben kedvezményt adunk ügyfeleinknek. A további kérdéseivel keressen bizalommal minket az elérhetőségeink egyikén!