Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2022.04.22
Gépi autómosószerek és tisztítószerek autómosók részére!

gépi autómosószerekGépi autómosószerek és kézi mosáshoz való termékek megrendelhetőek tőlünk! A webáruházunkban minden kiegészítő megtalálható, ami autómosáshoz csak kellhet!

gépi autómosószerek és a kézi autómosószerek két különböző kategóriát képviselnek, hiszen más módon használják őket, de ugyanarra a célra. A kézi autómosáshoz olyan termékekre van szükség, mint a porsampon, a wax vagy a mosószer.

gépi autómosószerek viszont nagy kiszerelésben kaphatóak és az autómosó berendezésekbe töltve automatikusan adagolhatóak. Az autómosó hab is ilyen gépi autómosószer, ami a tökéletes eredmény, a tiszta karosszéria elérésében segít. A gépi autómosószereknek talán nagyobb a kereslete, különösen mostanában. Az érintésmentes szolgáltatások iránt ugyanis megnőtt az igény az elmúlt időszakban, így az érintésmentes autómosószerek is szerepelnek természetesen a gépi autómosószerek között. Az érintésmentes autómosás az ügyfél számára gyors, hatékony szolgáltatás, amihez nem kell a karosszériát dörzsölni, de megbízható és az elvárásoknak maradéktalanul meg tud felelni. A mosószer hatékonyan oldja le a szennyeződéseket és a fényezés épsége is megmarad. Érdemes egy autómosóban ilyen tisztítószerekkel, berendezésekkel dolgozni, ha azt szeretnék, hogy az ügyfél kör bővüljön és a meglévő ügyfelek továbbra is visszatérjenek az autómosóba.

A webáruházunkban megtalálható minden olyan termék, ami a hatékony autómosáshoz szükséges. A vásárlásra szánjon annyi időt, amennyi feltétlenül kell, intézze online a gépi autómosószerek és a kézi autómosószerek beszerzését is!

Rendeljen az autómosó boltunkból berendezést, alkatrészt vagy pedig nélkülözhetetlen kiegészítőket, tisztítószereket az autómosáshoz! Az  ügyfelek vissza fognak térni az autómosóba, ha azt tapasztalják, hogy mindig igényes szolgáltatást kapnak. Szerezze be a mi webáruházunkból a szolgáltatás színvonalának  megtartásához szükséges, minőségi termékeket, jó árakon! A vásárlásban minden segítséget megadunk, ha kapcsolatba lép a munkatársainkkal az egyik, megadott elérhetőségünkön!