Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.05.24
Habkefék, habpuskák utólagos felszerelése önkiszolgáló autómosókban

ökiszolgáló autómosó alkatrészekAz önkiszolgáló autómosó alkatrészek közül semmiképpen nem lehet kihagyni a kézi autómosás eszközeit. Ezeket akár utólag is fel lehet szerelni.

Az autómosáshoz elég csak betérni egy olyan autómosóba, ami megfelel az autós elvárásainak és rövid időn belül már tisztán csillogó járművel távozhat. A gépesített mosók mellett az önkiszolgáló autómosók jelentik azt az alternatívát, amit továbbra is sokan vesznek igénybe. Csak ki kell várni, hogy szabad legyen a pénzbedobással használható berendezés és kívül vagy belül el lehet végezni az autón a takarítást.

Mi az, ami nélkülözhetetlen az autómosóból?

A kézi autómosáshoz használt berendezés alapvető elemi a habpuska, a habkefe, valamint a habinjektor. Ezeknek az alkatrészeknek lehetséges az utólagos felszerelése az önkiszolgáló autómosókban. Hogyan működik a teljes berendezés? Az autós egyszerűen tudja használni a habkefét önkiszolgáló autómosókhoz a jármű karosszériájának nedves tisztításához.

A makacs szennyeződéseket vegyszerrel és a kefe használatával maradéktalanul el lehet tüntetni a karosszéria teljes felületéről. A berendezés gondoskodik arról, hogy csak annyi vegyszer, illetve hab jusson a járműre, amennyi feltétlenül szükséges, így nem történik pazarlás. A habinjektor dolga szabályozni a vegyszer mennyiségét, a habpuska képes megfelelő mértékben habosítani az autómosáshoz adagolt sampont, a habkefével pedig a dörzsölést igénylő szennyeződéseket is el lehet távolítani. A frissen érkező hab a kefék szálait is tisztítja és ellátja a jármű felületét samponnal is.

A minden alkatrésszel rendelkező habkefe használata könnyű, emellett pedig hatékony. Olyan önkiszolgáló autómosó berendezésről van szó, amire megéri beruházni, hiszen a vendégek igénylik a használatát.

Az autómosó alkatrészek széles választékával várjuk vevőinket, köztük habkefékkel, habpuskákkal önkiszolgáló autómosókhoz. Az online rendeléssel egyszerűen hozzájuthat a hiányzó autómosó alkatrészekhez. További tájékoztatásért lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén!