Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.11.26
Meleg vizes, nagynyomású szivattyúk és alkatrészek - ipari takarítógépek szakáruháza

Meleg vizes, nagynyomású szivattyúk professzionális ipari, vagy mezőgazdasági használatra.

meleg vizes, nagynyomású szivattyúkA meleg vizes, nagynyomású szivattyúk nem csupán az autómosókban lehetnek hasznosak, de az iparban és a mezőgazdaságban is, mivel számtalan olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket érdemes e területeken kihasználni – az alábbiakban ezeket mutatjuk be.

Nincs olyan ipari terület, ahol ne nyújtana megoldást a forró víz ereje. A zsírok, olajok és gyanták a legtöbb esetben már a meleg víztől is feloldódnak, aminek köszönhetően lényegesen kevesebb tisztítószerre van szükség, vagy egyáltalán nem szükséges ilyesmit használni. Egy meleg vizes nagynyomású szivattyúval minden esetben tökéletes lesz a tisztítás végeredménye, mivel hatékony megoldást nyújt olajok, zsírok és fehérjék eltávolításánál, különösen akkor, ha ezek a szennyeződések már kiszáradtak és megkérgesedtek. Egy meleg vizes, nagynyomású szivattyú nem csak költségtakarékos megoldás, hanem környezetkímélő is egyben.

A meleg vízzel tisztított felületek sokkal gyorsabban száradnak meg, mintha hideg vízzel lettek volna lemosva, így rövidebb időn belül tekinthetőek késznek, ráadásul alacsonyabb nyomáson is hatékonyak, nem lesz különbség a végeredményben. A meleg vizes, nagynyomású szivattyúkkal történő tisztítás után jelentősen lecsökken a csíraképződés, ezáltal az sokkal higiénikusabb, mint más technikák esetében. Egy meleg vizes, nagynyomású szivattyú használatával lényegesen gyorsabban lehet dolgozni: a munkavégzésre szánt idő akár 40%-kal is csökkenhet, aminek köszönhetően költséghatékonyabban és gazdaságosabban lesz tiszta minden szennyezett felület.

Kínálatunkban nem csupán a CAT és a Mazzoni meleg vizes, nagynyomású szivattyúi, de azok alkatrészei is megtalálhatóak, így akár új berendezés vásárlásáról, akár a már meglévő karbantartásáról, illetve javításáról van szó, ránk számíthat! Tekintse meg választékunkat, melyben minden termék kiváló minőségéről és kedvező áráról ismerszik meg!

Ha felkeltettük az érdeklődését a meleg vizes, nagynyomású szivattyúk iránt, rendeljen webáruházunkból!