Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.07.25
Önkiszolgáló autómosók alkatrészei a kényelmes kiszolgáláshoz

önkiszolgáló autómosók alkatrészekSzeretné az önkiszolgáló autómosók alkatrészeit egyszerűen beszerezni? Rendszeresen van szüksége többféle termékre? Hozzájuthat mindenhez egy helyen.

A gépjárművek nélkülözhetetlen eszközök a kereskedelem, az ipar területén, más szolgáltatóknál, valamint a magánembereknél is. Az autók műszaki állapotának ellenőrzéséről, és a rendszeres karbantartásról a tulajdonosnak kell gondoskodni. 

A járművek ápolásához hozzátartozik a belső tér és a külső felületek tisztán tartása is. A cégek által fenntartott gépjárműparkokkal történő foglalkozás óriási feladat, amit gyakran a sofőröknek kell ellátniuk, a magánemberek pedig az otthonukban igyekeznek az autójukat tisztává varázsolni. 

Ez a teendő sok időt és fáradtságot jelent, magas a költsége, valamint szennyezi a környezetet. Napjainkban erre már van megoldás, mivel az önkiszolgáló autómosók folyamatosan üzemelnek. Ezeknek a szolgáltatóhelyeknek a telepítésével, szervizelésével foglalkozunk, és minden segítséget megadunk a sikeres tevékenységhez

A benzinkutak szolgáltatása kiegészíthető ezzel a lehetőséggel, de külön is működtethető autómosó. Ha szeretné a megelégedett autós vevőinek körét bővíteni, akkor tőlünk kérheti a különböző nélkülözhetetlen alkatrészeket az önkiszolgáló autómosóhoz.

Cégünk kiválóan működő készülékeket biztosít, és ellátjuk tanácsokkal is. A beszerzést kedvező áron tudja megtenni, és segítséget nyújtunk a karbantartásban. Szolgáltatásunk teljes körű, bármikor megvásárolhatja a habpuskát, a habosítóhoz vagy permetezőhöz való pisztolyt, és az alvázmosó berendezést. Megtalálhat mindent egy helyen, ha alkatrészekre önkiszolgáló autómosóhoz van szükség.

A sofőrök gyorsan és precízen lemoshatják az autójukat, és elégedetten távozhatnak a csillogóan tiszta járművükkel. Vállalkozásként is érdemes ezt a megoldást nyújtani, mivel egyre nagyobb az igény. Ezzel a gépesített módszerrel rövid idő alatt, megfelelő hatékonysággal elláthatóak a feladatok

Legyen elégedett autós vendégköre és sikeres üzlete a tőlünk átvehető termékekkel! Informálódjon széles kínálatunkról, és keressen bennünket egyéni igényeivel!