Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2023.03.29
Kárpittisztítók, porszívók az egyszerű és precíz munkavégzéshez

kárpittisztítók, porszívókIrodaház takarítóeszközeinek beszerzésével foglalkozik? Szőnyegek tisztítását végzi? Autómosó felszerelését bővíti? Válasszon kiváló minőségű kárpittisztítót! 

Az utakon folyamatosan nagy a forgalom, a személyszállító, és az árukat fuvarozó gépjárművek minden nap részt vesznek a közlekedésben. Az autótulajdonosok feladata a karbantartás és a tisztítás. 

Nagy szükség van az autómosókra, amelyek szolgáltatása kiegészíthető önkiszolgáló porszívóval is. Ezt a gépet ajánlott a benzinkutaknál is biztosítani a vezetők számára. Ha az üzemeltetését tervezi, forduljon hozzánk bizalommal, mivel nem csak biztosítjuk a különböző készülékeket, hanem segítünk a gépek telepítésében is. 

Termékeink az ipar területein kitűnően felhasználhatóak. A kárpittisztítók, a porszívók széles választékban állnak rendelkezésre. Megvásárolhatja a gépek mellé a különböző tartozékokat is. A porszívókhoz tetszőleges hosszúságú gégecsöveket szerezhet be, ami megkönnyíti a munkavégzést. 

A berendezések nem csak a por, és a különböző szemét eltávolítására alkalmasak, hanem a folyadék felszívására is. Ezek a termékek nagy szolgálatot tesznek, mivel precízen és gyorsan lehet velük takarítani. A teljesítményük megfelel a legmagasabb elvárásoknak. 

Attól függően, hogy kisebb vagy nagyobb felületek takarításáról van szó, többféle típusú termék áll a rendelkezésére. Akár könnyen szállítható, egyszerű kialakítású berendezést keres, akár a gyors száradás a legfontosabb, tőlünk átveheti a tökéletes gépeket. Nem csak a járművek üléseit, hanem a bútorokat is hatékonyan tisztíthatja a korszerű módszerekkel.

Ha Ön szőnyegtisztító vállalkozást szeretne indítani, vagy megújítja, bővíti a felszerelését, akkor tekintse meg a kínálatunkat, és vásárolja meg a legmegfelelőbb gépet! Az ipari porszívók rozsdamentes acéltartállyal rendelkeznek, és hosszú élettartamúak. Takarítóeszközeinket a vendéglátóhelyek, az uszodák, a fürdők, és más szolgáltatóhelyek számára is ajánljuk. Keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!