Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Mosóberendezések tervezése, építése

Nagynyomású mosók telepítése, tervezése, profi szakemberekkel. Fejlessze velünk a munkaterületet, korszerű megoldásokat kínálunk!

Bizonyos helyeken szükség lehet korszerű, megbízható nagynyomású mosókra. Ezzel kapcsolatban érdemes tapasztalt, gyakorlattal rendelkező vállalkozást felkeresni, így a felhasználókat biztosan nem érhetik kellemetlen meglepetések. Amennyiben Ön is érdeklődik a berendezések iránt, keressen bennünket bizalommal!

Cégünk vállalja a mosóberendezések tervezését, telepítését is. Ha bárhol magasnyomású tisztításra van  szükség, az érdeklődők bátran fordulhatnak hozzánk, hiszen tudunk berendezést javasolni, vagy akár  egyedileg gyártani is. Ehhez minden eszköz, szaktudás a rendelkezésünkre áll. Meglévő autómosójának fejlesztéséhez is kérheti közreműködésünket, például habkefe és habpuska funkciókkal is tudjuk bővíteni a rendszert. Ha kefés autómosójához szeretne nagynyomású előmosót, akkor is számíthat ránk.

A mosóberendezések tervezését, telepítését minőségi szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken!