Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.06.22
A levegővel tisztító eszközök nehezen hozzáférhető helyeken is jól teljesítenek!

Levegővel tisztító eszközökkel az autók és egyéb járművek hatékonyan tisztán tarthatóak. A klasszikus, jól ismert és széles körben alkalmazott autómosó berendezések és eszközök vízzel és tisztítószerrel működtetve távolítják el a szennyeződéseket a jármű karosszériájáról. Azonban vannak más lehetőségek is, ha a hatékony tisztításról van szó.

Vétek nem kihasználni a sűrített levegőben rejlő lehetőségeket. A levegővel tisztító eszközök pontosan ezért olyan praktikusak. Egy levegőkompresszorra csatlakoztatva a levegővel tisztító eszközöket a jármű belső és külső felületeit meg lehet szabadítani az oda került szennyeződésektől. A webáruházunkban ezekből a levegővel tisztító eszközökből forgalmazunk néhányat.

A levegővel tisztító eszközök között elérhető csak levegővel, levegővel és vegyszerrel tisztító berendezés is. Ezek az eszközök a kialakításukból adódóan kézi használatot tesznek lehetővé. Kézre állnak és a szórófejük kis helyre is befér, így a nehezen hozzáférhető helyeken is lehet őket alkalmazni. Ilyen modell a forgószeles tisztító is, ami pusztán a sűrített levegő erejével tudja eltüntetni a szennyeződéseket vagy éppen a nedvességet lefújni a jármű felületeiről. Egy ilyen eszköz célzottan a szennyeződést veszi célba, tehát nem vész kárba vele energia és tisztítószer sem. Energiatakarékos és költséghatékony megoldás, amivel a járművek felületeinek takarítása nem tart tovább annál, ameddig az feltétlenül szükséges. 

A levegővel tisztító eszközök nem hiányozhatnak egy profi autómosóból, de akár saját felhasználásra, autó tulajdonosoknak is javasoljuk őket. Aki ad a részletekre és nem szereti a félmegoldásokat, annak a levegővel tisztító eszközök nem hiányozhatnak a készletéből!

A levegővel tisztító eszközök nagyszerű ár-érték arányban elérhetőek a webáruházunkban. Keressen minket bizalommal, ha sűrített levegővel működtethető termékek érdeklik! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén minden kérdésére válaszolunk és segítünk abban, hogy a legjobb termékeket rakja a kosarába!