Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2018.12.10 14:53
Vegyszeradagoló szivattyúk autómosókba!

Vegyszeradagoló szivattyúk autómosókba!Ahhoz, hogy egy autómosóban színvonalas szolgáltatást tudjanak nyújtani az üzemeltetők a gépjármű tulajdonosok számára, nemcsak tapasztalatra van szükség, hanem korszerű berendezések alkalmazására is. Ezek elsősorban a kényelmet és a hatékonyságot biztosítják autómosás közben. Az autómosóban rengeteg eszköz gondoskodik a gépjárművek tisztaságáról, e téren pedig az egyik legfontosabb szerepet a vegyszeradagoló szivattyúk töltik be.

A vegyszeradagoló szivattyúk komfortos körülményeket teremtenek az autómosáshoz, hiszen, ahogy a nevükből logikusan következik, a tisztításhoz szükséges vegyszerek precíz adagolásáról gondoskodnak. Ezek a berendezések kifejezetten autómosókba lettek legyártva, amelyek a kényelmen kívül hozzájárulnak a gyors és hatékony tisztításhoz, mivel lehetővé teszik akár több folyadék precíz összekeverését. A vegyszeradagoló szivattyúk pontosan meghatározott mennyiséget biztosítanak a mosáshoz szükséges vegyszerekből, egy kicsivel sem többet, sem kevesebbet. A túlzott vegyszerhasználat nem tesz jót az autó küllemének, arról nem beszélve, hogy a nagyobb elhasznált mennyiség az autómosó tulajdonos számára is veszteség. Ez azt jelenti, hogy a vegyszeradagoló szivattyúk nemcsak a komfortos körülményeket biztosítják az autómosáshoz, hanem a gazdaságosságot is elősegítik az autómosót működtető vállalkozásnak.

A vegyszeradagoló szivattyúkat egyszerű kezelni, könnyű karbantartani és nem utolsó sorban rendkívül kedvező árkategóriában érhetők el. Választékunkban különböző típusok közül válogathat, így biztos lehet abban, hogy megtalálja azt a szerkezetet, amire Önnek szüksége lesz autómosójában a színvonalas szolgáltatás biztosításához.

Böngésszen nálunk bátran, és tapasztalja meg Ön is a vegyszeradagoló szivattyúk előnyeit! Ha a vásárlás előtt kérdései lennének a szerkezetekkel kapcsolatban vagy tanácsra lenne szüksége, hogy a választékból melyik termék lenne ideális Önnek, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!