Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.01.10 16:09
Egy profi, ipari kárpittisztító géppel Ön is maximálisan tiszta autót adhat vissza megrendelőinek!

ipari kárpit tisztító gépekAki betér egy autómosóba, az többnyire kihasználja az alkalmat, és azt kéri, hogy az autója ne csak kívül legyen csillogóan tiszta, hanem az utastér is váljon frissé és higiénikussá. Az autókárpit nem marad hosszú távon olyan, mintha nemrég vásárolták volna az autót. A rendszeres használat, az utazás, és az ezzel járó, autóban végzett tevékenységek mind nyomot hagynak a kárpiton. Étel, ital, állatszőr, cigaretta és még ki tudja mi landol az autókárpiton, foltot, elszíneződést, szagot hagy maga után. Az autómosókban ma már gond nélkül lehet igénybe venni olyan berendezéseket, amik hatékonyan megtisztítják az autókárpitot. Ezek az ipari kárpittisztító gépek alkalmanként jó szolgálatot tesznek az autótulajdonosoknak, ha ezt is igénybe veszik, nem csak a külső mosást.

Ha Ön autómosót üzemeltet, akkor nem nélkülözheti ezeket az ipari kárpittisztító gépeket. Csak úgy tudja a vendégek elvárásai szerint elvégezni a szolgáltatásokat, ha a megfelelő teljesítményű ipari kárpittisztító gépeket használja.

Forduljon bizalommal a webáruházunkhoz, ahonnan modern ipari kárpittisztító gépeket vásárolhat! Az általunk forgalmazott ipari kárpit tisztító gépek olyan eredményesen alkalmazhatóak, hogy minden szennyeződést képesek eltüntetni a kárpitból. Egyenesen arra tervezték őket, hogy a kárpitok minden típusát takarítani lehessen velük. A házi textilek, szőnyegek és kárpitok sokkal eredményesebben kitisztíthatóak ilyen ipari kárpittisztító gépekkel, mint közönséges háztartási porszívókkal. Az autókárpit is hasonló anyagokból készül és hasonló hatások érik, mint a kanapét.

Az ipari kárpittisztító gépek egyszerre több fajta tisztítási feladatot is képesek magas fokon elvégezni. Kiporszívózzák a port és a morzsákat, a szőrszálakat, a többi szennyeződést, de a nedvességet is felszívják. Erejük és tisztítási képességük a legmagasabb hatásfokot garantálja.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg új készülékét az ipari kárpittisztító gépeink közül! Ha szakmai tanácsra van szüksége, kérje kollégáink segítségét a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!