Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.02.11 10:38
Önkiszolgáló porszívók és alkatrészek önkiszolgáló autómosó üzemeknek!

önkiszolgalo porszívóAutómosóba járni olyan szokás, amit minden autótulajdonos beiktat rendszeresen vagy akár csak alkalmanként. Az autó tisztítását kívül és belül is meg kell csinálni, ez alapvető dolog az igényes jármű fenntartásához. Az autómosókban olyan berendezések és eszközök vannak, amikkel a tisztítás gyorsabb és gyakran hatékonyabb, mintha valaki otthon áll neki autót mosni.

Minden autómosóban szükség van önkiszolgáló porszívókra is, amikkel az ügyfelek az autó belsejét is tisztára tudják porszívózni. Webshopunkban a legmodernebb önkiszolgáló porszívók elérhetőek, amiket kifejezetten autómosók számára forgalmazunk. Ezeket a készülékeket úgy tervezték meg, hogy képesek legyenek kiszolgálni a naponta érkező, akár az átlagosnál nagyobb forgalmat is. Ez köszönhető a berendezések nagy teljesítményének, ami garantálja, hogy tovább bírják a rendszeres használatot és közben a takarítást is magas fokon végzik, mindezt meggyőző ár-érték arányban.

Az önkiszolgáló porszívók számos típusa megtalálható webáruházunk kínálatában. Egyszerűbbek és profibbak is vannak, egy vagy kettő fejjel felszerelt berendezések is megtalálhatóak. A használatuk érmével működik és tetszőlegesen beprogramozható arra, hogy milyen érmét fogadjon el a berendezés.

Az önkiszolgáló porszívók mellett még a berendezésekhez tartozó alkatrészek is megtalálhatóak, illetve szintén megrendelhetőek a webáruházunkból. Ezek a berendezések alapvető szolgáltatást nyújtanak az autómosó vendégeinek, méghozzá olyan szolgáltatást, amire mindig van igény. Az átlagosnál nagyobb szívóerő segít abban, hogy valóban tiszta autókárpittal tudjanak távozni a vendégek. Maguk tudják elvégezni a porszívózást, anélkül, hogy ki kellene várni a sorukat és másra bízni a takarítást.

Az önkiszolgáló porszívókat és alkatrészeiket rendelje meg egyszerűen, gyorsan webshopunkból!