Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.08.16 8:55
Autómosószerek a tökéletesen tiszta járművekért és a sikeres autómosóért!

Autómosót üzemeltet, ahol a legmodernebb, leghatékonyabb eszközökkel és berendezésekkel szeretné a szolgáltatásait megvalósítani? A jól működő autómosóban az egyik legfontosabb kellék az autómosószer. A legújabb autómosószerek sokoldalúak, hatékonyak és anélkül lehet használni őket, hogy közvetlen érintkezésbe kellene kerülni velük.

Ha Ön is ilyen autómosószereket keres, akkor a legjobb helyen jár, és azonnal megrendelheti a kiválasztott terméket. Webshopunk kínálatában több típusú autómosószer is elérhető, ami bármelyik autómosóban jól teljesít. Vannak folyékony autómosószerek, és poralapú termékek is. Ezekben az autómosószerekben az a legjobb, hogy csak adagolni kell őket a megfelelő eszközbe és víz segítségével gyorsan, eredményesen eltávolítható bármilyen szennyeződés a járművek felületéről. Minden járműnek a mosásához alkalmasak, teherautó, személygépkocsi vagy utánfutó legyen akár a letakarítani való jármű, nem kelt majd csalódást a használata. Súrolás, dörzsölés nélkül távolít el minden olyan szennyeződést, amit az út vagy az időjárás hagy a jármű külsején, pusztán a magasnyomású vízsugár és az erős autómosószer elegyével. A sár, a bogarak, az olaj, a por sem jelent akadályt. Többféle kiszerelésben is kaphatóak, megfizethető áron beszerezhetőek. Az Ön autómosójából sem hiányozhatnak ezek a tisztítószerek, ha azt szeretné, hogy vendégei elégedettek legyenek szolgáltatásaival!

Bátran nézzen körül webáruházunkban, és használja hosszú távon termékeinket az autómosójában vendégei megelégedésére! A legtöbb autótulajdonos nem szívesen bízza másra az autója tisztítását, de ilyen autómosószerrel karcolások és sérülések nélkül kivitelezhető a mosás. A kiváló minőségű autómosószerekkel autómosója is színvonalasabb szolgáltatásokat tud nyújtani az ügyfeleknek. Amennyiben a termékeink felkeltették az érdeklődését, keressen fel minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és kérdezzen bátran!