Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.06.23
Nagynyomású szivattyúk autómosáshoz

nagynyomású szivattyúknagynyomású szivattyúk nélkül egyetlen önkiszolgáló autómosó berendezése sem tud működni. Minden olyan berendezés alapvető alkatrésze a nagynyomású szivattyú, ami önkiszolgáló vagy pedig kézi autómosáshoz terveztek. A nagynyomású szivattyúk feladata, hogy az autómosó berendezésben a mosáshoz felhasznált vizet eljuttassák magáig a járművig. A magas nyomás megléte nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megfelelő erősségű vízsugár keletkezzen a mosó alagútban vagy a kézi berendezés használatakor. A vízsugár ereje így tudja hatékonyan megtisztítani a jármű karosszériáját, illetve kerekeit a rárakódott szennyeződésektől anélkül, hogy azt külön is meg kellene súrolni.

Amikor egy alkatrész tönkremegy, ki kell cserélni egy olyan darabra, aminek a teljesítménye és az élettartama is megfelelő ahhoz, hogy hosszú távon is megbízhatóan használhassák. Forduljon bizalommal a mi webáruházunkhoz, ha valamelyik alkatrész nem működik szabályosan, elkopott, megsérült vagy egyszerűen csak egy jobbat szeretne helyette beépíteni a berendezésbe! A termék kínálatunkban a kézi és az önkiszolgáló berendezésekhez is talál alkatrészeket, valamint kiegészítőket.

nagynyomású szivattyúk mellett nagynyomású szivattyú alkatrészek is megrendelhetőek online a kínálatunkból. Szelepek és tömítések készletben kaphatóak, emellett pedig több modell is megvásárolható a nagynyomású szivattyúkból. Egy nagynyomású szivattyú minőségét és jó kihasználhatóságát több tulajdonsága is befolyásolja. A minőségi alkatrészek, a modern tervezés garantálják, hogy a berendezés éveken át bírja a rendszeres használatot, az elvárt teljesítménnyel tudjon működni és könnyen kezelhető, jól karbantartható is legyen. A kopásálló és korrózióálló alkatrészek, a precíz kivitelezés hosszú élettartamot, kiszámítható működést biztosítanak minden, színvonalas berendezésnek.

A legjobb ajánlatokért keresse bizalommal a kollégáinkat, vásároljon online, megbízható helyről alkatrészeket és berendezéseket a kézi autósosához, önkiszolgáló autómosója számára!