Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2022.03.21
Speedy porszívók kárpittisztítók autómosók felszereléséhez!

Speedy porszívókSpeedy porszívóval az autómosója felszerelése teljessé válik! Ne csak az autók karosszériája, az utastér is legyen makulátlanul tiszta!

A célra a legjobb eszköz egy nagy teljesítményű szőnyeg-és kárpittisztító gép, amiből szerencsére több változat is elérhető. A webáruházban kapható termékek között több olyan is van, amit akciós áron tudnak megvásárolni az érdeklődők. Egy Speedy porszívóba fektetni jó döntés, különösen akkor, ha olcsón szeretne szőnyeg-és kárpittisztító gépet beszerezni, de ragaszkodik a kiváló minőséghez. A Speedy porszívókon kívül természetesen egyéb márkák berendezései is elérhetőek a webshopban, ilyen például az Atlanta, Panda, Planet vagy a Pony is. 

A Speedy porszívók professzionális használatra tervezett kárpittisztító berendezések, amiket könnyen be lehet illeszteni egy autómosó gépparkjába is. Önkiszolgáló autómosókban, illetve benzinkutakra is beépíthető takarítógépről van szó, ami nagy teljesítménnyel, egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik. A Speedy porszívókkal az utastér padlóján, ülésein maradt morzsák, szennyeződés, por, állatszőr stb. hatékonyan eltávolítható. Válasszon olyan gépet, ami nemcsak száraz porszívózásra képes, hanem vízfelszívást is tud! Egy sokoldalú takarítógéppel az autómosó vendégeinek minden igényére tud megoldást kínálni. A takarítógépeket minden tartozékkal együtt tudja megvásárolni, akár extra hosszú gégecsővel is, a megrendelt gépet pedig a megadott címre szállítjuk ki rövid időn belül. Ha alkatrészre van szüksége, porszívókhoz, tisztítógépekhez egyaránt tudunk utánpótlást biztosítani!

A takarítógép szakáruházunkból alkatrészek és berendezések egyaránt elérhetőek, méghozzá megfizethető árakon. Vásároljon nálunk, ha szeretné korszerűsíteni autómosója gépparkját, szerezze be a hiányzó alkatrészeket egy javításhoz vagy pedig bővítse a berendezések sorát egy-két alapvető darabbal! A cégünk által forgalmazott Speedy porszívókról, egyéb termékekről minden információt meg tudunk osztani az érdeklődőkkel az elérhetőségeink egyikén. Keressen minket bizalommal!