Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.04.08 16:07
A meleg vizes, nagynyomású mosókkal az autómosó csakis hatékonyabb lehet!

meleg vizes nagynyomású mosóHa egy autó tulajdonosa nem gondoskodik arról, hogy az autója lehetőség szerint mindig tiszta legyen, a felmerülő problémákat nem javíttatja ki, az rossz fényt vet rá, és az autóval sem tud úgy megjelenni bárhol, hogy ne néznének rá ferde szemmel. Az autómosók azok számára nyújtanak szolgáltatásokat, akik nem tudják, vagy nem akarják saját maguk megtisztítani a járművüket, ráadásul egy autómosóban olyan berendezéseket és eszközöket használnak, amik egy átlagos garázsban nincsenek, például meleg vizes nagynyomású mosót. Ha igazán alapos munkát szeretne valaki végeztetni, akkor érdemes rendszeresen autómosóba járnia.

Az egyik eszköz, ami nem hiányozhat egy autómosó repertoárjából, az a meleg vizes nagynyomású mosó. Autómosóboltunk egyik nélkülözhetetlen modelljét szeretnénk bemutatni, aminek minden autómosó nagy hasznát veszi.

A meleg vizes nagynyomású mosókat nem szabad összetéveszteni a hideg vizes változatukkal. A meleg vízzel működő meleg vizes nagynyomású mosót elsősorban azoknak a szennyeződéseknek az eltávolításához ajánljuk, amik makacsabbak az átlagnál. Ilyen lehet például az autó karosszériájára száradt sár, vagy valamiféle kemikália, amit csak nehezebben lehet eltüntetni. A meleg víz gondoskodik arról, hogy a rászáradt koszréteget feloldja, és ne kelljen külön sikálásnak alávetni a felületet. Ezt egészíti ki az erős vízsugár és a vegyszer, ami a meleg vízzel együtt már hatékony eszköz az autómosás terén.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen webáruházunkból olyan termékeket, amikkel autómosóját még sokoldalúbbá, ezzel együtt pedig még népszerűbbé teheti! Ezek a berendezések felülettisztításra, takarításra, autómosásra egyaránt alkalmasak. Vásároljon kiváló minőségű és megbízható, meleg vizes nagynyomású mosót, válasszon elérhető modelljeinkből az igényeinek megfelelőt!

Kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén! A segítségükkel a meleg vizes nagynyomású mosó vásárlása is egyszerű és gyors dolog, rutinfeladat csupán!