Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2022.08.23
Érmefogadó és minden, ami az autómosóból hiányzik

érmefogadóÉrmefogadók, kapcsolók, vezérlő egységek és egyéb kiegészítők önkiszolgáló autómosókba. Az autómosó működtetése szinte magától megy, ha nem hiányzik semmi!

Az autómosók önkiszolgáló változataiban nincs szükség minden feladathoz külön személyzetre. Az ügyfelek azok, akik elvégzik az autómosást és a többi szolgáltatást is igénybe tudják venni segítség nélkül. A megfelelő berendezésekkel minden megy magától. Az önkiszolgáló autómosók alapvető berendezések nélkül nem tudnának az eredeti funkciójuk szerint működni. Ilyen berendezés az autómosó, a porszívó. Egy érmefogadó önmagában nem sokat ér, de a megfelelő berendezéshez csatlakoztatva máris összegyűjti a kijelölt szolgáltatásért meghatározott összeget. Az érmefogadóhoz kapcsoló, na és egy vezérlő egység is szükséges, annak minden elemével együtt. Egy ilyen érmefogadó egyaránt csatlakoztatható az önkiszolgáló autómosóban található mosókhoz, valamint porszívókhoz is. A vendégnek csak annyit kell tennie, hogy a szükséges összeget bedobja az érmefogadó berendezésen található nyíláson és lehetővé válik a mosó vagy a porszívó használata. Az érmefogadó lehet hagyományos, mechanikus készülék vagy pedig a modernebb, elektronikus változat is. A  berendezés azt is kijelzi, hogy mennyi idő maradt még hátra a berendezés használatából. A legújabb verziókban pedig már nem is pénz vagy zseton landol, hanem egy hozzájuk tervezett kulcs eszközzel lehet őket működtetni. Válasszon olyan terméket, amit a legjobban ki tud használni az önkiszolgáló autómosójában!

Nálunk egy jól felszerelt és praktikusan használható önkiszolgáló autómosóhoz egy helyről be tud szerezni mindent, amire szüksége van. Minőségi termékek elérhető árakon. Mindent megtalál az online boltunkban, amit csak az autómosójához szeretne vásárolni. Az érmefogadóktól a kapcsolókig és más termékekig minőségi modelleket kínálunk. Pótlásra vagy pedig induló autómosó felszereléséhez egyaránt meg tudja rendelni, amire szüksége van. Forduljon bizalommal a webáruházunkhoz, válasszon és vásároljon! A kérdéseivel hívjon minket vagy írjon nekünk, amint tudunk, válaszolunk!