Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2020.01.09 13:36
Anno Reverberi akciós nagynyomású mosók! Csináljon velünk jó vásárt!

Anno Reverberi akciós nagynyomású mosóSokoldalú takarítógépet több helyről is meg tud vásárolni, de olyat, aminek igazán kedvező az ára, nem akárhonnan. Itt a nagyszerű alkalom arra, hogy jó áron jusson olyan berendezéshez, ami a tervei között szerepel, és amivel még nagyobb összegeket is meg tud spórolni. A webáruházunkban most több Anno Reverberi akciós nagynyomású mosó elérhető. Ha már korábban kinézte magának valamelyik modellt, de sokallta az árát, akkor most jött el az Ön ideje! Ha a régi nagynyomású mosója már nem az igazi, nem tud maximális teljesítménnyel dolgozni, használja ki a lehetőséget, és vásároljon egy vadonatúj Anno Reverberi akciós nagynyomású mosót!

Az Anno Reverberi akciós nagynyomású mosók közül nem csupán egyféle modellt áraztunk le, hanem kifejezetten nagy választékkal tudunk szolgálni ilyen berendezésekből! Az Anno Reverberi akciós nagynyomású mosók között vannak hideg vízzel és meleg vízzel is működő magasnyomású mosók, ennek köszönhetően minden érdeklődő rá tud találni arra az Anno Reverberi akciós nagynyomású mosó modellre, ami a legtöbbet tudja nyújtani a használata során.

Vannak olyan berendezések, amik kifejezetten autómosókba illenek a teljesítményük és a felépítésük alapján. Bizonyos magasnyomású mosókat akár otthoni használatra is meg lehet vásárolni, bizonyos berendezések pedig épületek takarításához alkalmasak, illetve kombinált takarítási munkára is felhasználhatóak.

Az Anno Reverberi akciós nagynyomású mosó több változatban kapható, de változatlan teljesítménnyel vethető be a makacs szennyeződések ellen. Akár személyautó, akár teherautó, terasz vagy homlokzat esetében kell bevetni, az Anno Reverberi akciós nagynyomású mosók modelljei nem okoznak csalódást, mert teszik a dolgukat megbízhatóan és könnyen kezelhetően.

Nézzen körül webáruházunkban, és vásárolja meg az új magasnyomású mosóját most alacsonyabb áron! Az Anno Reverberi akciós nagynyomású mosó  jó vásár, hosszú távon pedig kedvező befektetés. Amennyiben bővebb tájékoztatásra van szüksége, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!