Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.10.18
Ipari porszívó a Speedy-től!

ipari porszívóAz ipari porszívóval a takarítás nagy felületen is gyorsan elkészül. A  tiszta és száraz kárpit az ipari porszívó használatánál kezdődik!

Az ipari padlótisztításhoz válasszon hatékony berendezéseket, annak érdekében, hogy ne csak látszólag legyen a padlófelület tiszta! A nagy kiterjedésű felületek takarítása mindenhol kihívást jelent, mert időigényesebb és speciális eszközöket igényel. Attól függően, hogy mekkora igénybevételnek van kitéve egy padló és milyen környezetben található, van szükség a megfelelő gyakorisággal takarításra. Az ipari padlótisztításhoz hatékony berendezéseket kínálunk, valamint ügyfélbarát szolgáltatásokat is. A Speedi ipari porszívó nemcsak ipari vagy lakossági takarításra alkalmas. Autósmosók számára is ajánljuk a Speedy ipari porszívó használatát. Az ipari porszívó motoros és beépíthető, hosszú gégecsővel kiegészíthető a kényelmes használathoz.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, amennyiben szeretne hosszú távon megbízható takarító berendezésekkel takaríttatni! A kárpit higiéniája ne azon múljon, hogy a takarításhoz nem állnak rendelkezésre a megfelelő eszközök és berendezések. Az ipar területén, a háztartásban és az autók takarításához is jó választás a Speedy bármelyik modellje!

A szennyeződések alapos eltávolítása még nem elég, természetesen a higiénia is ugyanolyan fontos. Ne csak látszat tisztaságot teremtsen, hanem szabaduljon meg a kórokozóktól is a profi ipari porszívó segítségével! Az ipari porszívók a száraz szennyeződéseket szívják fel, de a komplex változatok, mint a por-és vízfelszívó, a nedvességet is egykettőre eltüntetik. Ha takarításról van szó, akkor keressen minket bizalommal, a webáruházunkban megtalálja a szükséges termékeket!

 

Az autómosókba telepíthető berendezések és eszközök kedvező áron elérhetőek az áruházunkban. Szerezze be őket egyszerűen és alkalmazza rendszeresen annak érdekében, hogy minden tiszta és rendezett legyen, a vendégei pedig elégedetten távozzanak az autómosóból! A további tájékoztatásért lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén!