Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.01.07
Autómosó alkatrészek teljes körű szolgáltatásokkal!

autómosó alkatrészAz autómosó alkatrészek hiánytalan és kitűnő állapotban garantálják, hogy egy vállalkozás minden célkitűzését meg tudja valósítani. Amikor egy szolgáltatásról van szó, ez a célkitűzés első sorban az ügyfelek elégedettségének elérését jelenti. Az elégedett ügyfélhez a kulcs egy mosópisztoly vagy egy magasnyomású mosó is lehet.

Az áruházunkban az autómosó alkatrészek széles választékát találja meg minden olyan érdeklődő, aki saját vállalkozást szeretne indítani vagy már egy vagy több meglévővel rendelkezik. Egy autómosó felszerelése vagy korszerűsítése is többféle autómosó alkatrészt igényel. Ezeket az alkatrészeket, illetve berendezéseket beszerezni több helyről is lehetséges. Miért válasszon pont minket? A mi áruházunkban mindig megtalálja a legfontosabb alkatrészeket autómosókhoz, amiket megfizethető árakon forgalmazunk. Gyakran okozhat gondot, ha egy termékből elfogynak az elérhető modellek. Mi ezt a problémát úgy próbáljuk kiküszöbölni, hogy nagy raktárkészletet tartunk fenn. Ennek köszönhetően nem kell várni a termék beérkezésére és az után rendeléssel sem kell időt tölteni.

A számunkra az a legfontosabb, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek, ha új autómosó alkatrészeket vásárolnak tőlünk. Ennek érdekében biztosítjuk a szakmai felkészültséget is és tanácsadást is igényelhetnek a vásárlók. Aki tőlünk vásárol, az később is visszatér, nem csupán azért, mert megbízható minőséget forgalmazunk, hanem azért is, mert a szerviz szolgáltatásunk a megvásárolt termékek karbantartásáról, esetleges javításáról is gondoskodni tud.

A vásárlóbarát megoldások, a jó ár-érték arány mind alapvető jellemzői az autómosó alkatrészek vásárlásának.

Amennyiben érdeklik az általunk forgalmazott termékek és új autómosó alkatrészekre van szüksége, nem kell mást tennie, csak felvennie velünk a kapcsolatot! Mindenben számíthat a segítségünkre, hiszen kollégáink a kiválasztás, a vásárlás, szállítás és a szerviz teendőinek intézésében is közreműködnek! A weboldalunkon megjelölt elérhetőségek egyikén tudja elérni a csapatunkat!