Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.08.30
Nagynyomású mosó alkatrészek kedvező árakon!

Nagynyomású mosó alkatrészekeNagynyomású mosó alkatrészeket egy helyen talál, ha a mi autómosó boltunkban, takarítógép szakáruházunkban vásárol! A takarítás professzionális eszközeit kínáljuk ipari felhasználásra és magán célra is. A takarítás nem minden eszköze felel meg a különböző felületek, helyszínek tisztítására. A komolyabb teljesítményű berendezések, mint amilyen a nagynyomású mosó vagy a gőzborotva is, már a nehezen eltávolítható szennyeződések takarításához ideálisak. A nagynyomású mosó alkatrészekből is széles választékot találnak a vásárlóink, akik a meglévő takarítógépeikhez keresnek kiegészítőket.

A nagynyomású mosók erénye abban áll, hogy a vízsugár erejét tudják bevetni a szennyeződések ellen. Autó, falfelület, padló vagy bármilyen berendezés külseje, aminek nem árt a víz, pillanatok alatt megtisztul a ráragadt portól, sártól vagy olyan szennyeződéstől, aminek a leoldásához nem kell speciális tisztítószert, illetve vegyszert használni. Autómosókban, üzemekben vagy otthonokban is jól ki lehet használni a vízzel és tisztítószerrel működő nagynyomású mosók teljesítményét.

Amikor elérkezik a pillanat, hogy a berendezés veszít az eredeti teljesítményéből, egyre valószínűbbé válik, hogy bizonyos alkatrészeket ki kell cserélni. A nagynyomású mosó alkatrészek legfontosabbjait megtalálja a takarítógép áruházunk termék kínálatában. A nagynyomású mosó alkatrészek mellett gőzborotva alkatrészek is elérhetőek. Az online alkatrész vásárlással időt spórol és ugyanolyan megbízható terméket tud beszerezni, mint személyesen egy szaküzletben.

Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal a feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén és segítünk lerövidíteni a nagynyomású mosó alkatrész vásárlást! Amennyiben fontos Önnek a megfizethető ár, de a megbízható minőséget is ugyanúgy szem előtt tartja, nézzen be hozzánk, a webáruházunkba! Takarítógép szakáruházunkban a választék és az árak magukért beszélnek. Keressen minket bizalommal és kérjen bővebb felvilágosítást az általunk forgalmazott nagynyomású mosó alkatrészekről a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!