Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2019.06.03 14:14
Allergiamentes élet kárpit- és szőnyegtisztító gépek segítségével

szőnyeg- és kárpittisztító gépek Napjainkban egyre többen szenvednek allergiától. Sajnos nagyon sokakat már az otthonukban is kínoznak a tünetek, főleg a nyári időszakban. Ez ellen a legtöbbet azzal tehetünk, ha eltüntetjük az allergiát kiváltó anyagot, ami viszont speciális eszközt igényel. Sajnos a szőnyegben, illetve a bútorok kárpitjában megtelepedő polleneket, port nem lehet egyszerűen kiporszívózni maradéktalanul.  A legjobb, ha beszerzünk egy szőnyeg- és kárpittisztító gépet, és időnként alapos takarításnak vetjük alá a lakást.

A szőnyeg- és kárpittisztító gépek nem csak egyszerűen szívnak. Vizet és tisztítószert juttatnak a felületre, a kefe segítségével tisztára dolgozzák azt, majd felszívják a szennyeződésekkel és allergén anyagokkal együtt. Így ezek a berendezések sokkal hatékonyabbak, mintha egyszerűen letöröljük a port, és felporszívózunk. Nagyon sokan, akik a porallergiától szenvednek, nem is tudnak porszívózni, mert a tevékenység annyira fullasztó számukra. Szőnyeg- és kárpittisztító gép használatával azonban már számukra sem jelenthet akadályt a takarítás, mert ezzel az eljárással nem kerül annyi por a levegőbe. A szőnyeg- és kárpittisztító gépeket annak is érdemes használnia, aki nem allergiás, mert ettől függetlenül a rengeteg por nagyon egészségtelen. Néhány havonta célszerű ilyen alapos tisztításnak alávetni a lakást, és így sokkal könnyebbé válnak a köztes takarítások is.

A szőnyeg- és kárpittisztító gépek használata természetesen más szempontokból is előnyös. Ezek a készülékek képesek eltüntetni a foltokat, és szinte újjá varázsolják a szőnyeget. Azzal, hogy a bolyhokat felborzolják, sokkal puhábbá varázsolják és nem utolsó sorban illatossá is teszik. Felfrissítik az egész helyiséget, ahol így sokkal kellemesebb lesz az időtöltés. Mindemellett a szőnyeg élettartama is meghosszabbodik, így jelentős összeg is megspórolható.

Forduljon hozzánk bizalommal, válasszon kedvére szőnyeg- és kárpittisztító gépeink közül! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot!