Telefon

Ha kérdése van:

Telefonáljon!

+36-20-943-1455

 vagy írjon!

e-mail:

 info@automosobolt.hu

Facebook
Elérhetőségek

Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u.4

Személyes átvétel itt:
9082 Nyúl Kossuth u. 8.

Telefon: +36-20-943-1455

E-mail: veglabor@veglabor.hu

Termékajánló
Hírek
Képviselet

Területi képviselőket, viszonteladókat keresünk !

Hírek

2021.04.27
Felület tisztító berendezéseinkkel a tisztaság nem csak terv marad!

felület tisztító berendezésekA felület tisztító berendezések használatával nyom nélkül tűnnek el a falakról és az utcaburkolatról is a szennyeződések! A közterületeken hamar meglátszik a városi élet lenyomata. Az épületek falai, az utca és a burkolatok mind magukon hordozzák a város nyüzsgő és mozgalmas életének nyomait. A közlekedés szmogot termel, ami szürke foltokkal köszön vissza a házfalakról. A turisták lelkesedése vagy a sok helyen graffitikben testet öltő falfirkák tovább rontanak az épületek, az utcák összképén. Végül az időjárás és az idő múlása is hatással van egy város felületeinek állapotára és kinézetére.

A hatékony tisztítás és a rendszeres renoválás segít megőrizni a felületek tisztaságát és helyreállítani a károkat. Ezekhez a tevékenységekhez azonban megfelelő eszközökre és tisztítószerekre van szükség. A felület tisztító berendezések segítségével hatékonyan lehet eltüntetni a szmog szürke foltjait, a falfirkákat vagy a makacs koszt és szennyeződéseket.

Az áruházunkban megtalálja a legmodernebb felület tisztító berendezéseket takarítási feladatokra. Válogasson a termék kínálatunkban található modellek között és rendeljen korszerű felület tisztító berendezéseket, amiket hosszú távon ki tud használni! A berendezések között elérhető kifejezetten falhoz és padlóhoz, burkolathoz tervezett modell is. A berendezések hatékonyságát az olyan kiegészítő elemek garantálják, mint a mosópisztoly, nagynyomású mosó, a fúvókák és a súroló tárcsa. A felület tisztító berendezéseket úgy tervezték, hogy könnyen kezelhető, kis súllyal rendelkező, egyszerűen mozgatható, mégis nagy teljesítményű eszközök legyenek.

Az általunk forgalmazott berendezések kültéren és beltéren is alkalmazhatóak, közterületek, műhelyek, pályák, teraszok és udvarok rendben tartásához, felújításához is ideálisak. Ha komolyan törődik a környezete tisztaságával és állapotával, szerezzen be haladéktalanul egy megfelelő teljesítménnyel rendelkező felület tisztító berendezést! A részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeinken!